2777
2789
عنوان

❓❓شوهرم‌میگه تهرانی ها دزدن

1310 بازدید | 82 پست

(قصددارم‌زمینم رو بفروشم ۷۰۰ می‌ارزه)

باهاش یه واحد ۶۰متری اقساطی تو یکی از برجهای چیتگر پیش خرید کنم 

۷۵۰ میلیون پیش پرداختشه 

دیگه مجبورم زمینم رو بفروشم ک جورش کنم 

حالا شوهرم میگه نه این اشتباه رو نکن 

تهرانی ها دزدن سرت بی کلاه میمونه زمینت هم از دستت میره 🥴

الان بشدت دودلم نمیدونم چیکارکنم 

واقعا پروژه های چیتگر کلاهبرداریه ؟

من از برج ارتش میخام بگیرم اعضای اصلی

شوهرتون خیلی لطف دارن 🤭🤣😐

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

عنوانت دوست نداشتم 

یه بلا نسبتی چیزی 😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون خیلی لطف دارن 🤭🤣😐

میدونم خوب و بد همه جاهست 

و ربطی نداره

ولی میگه تهرانیا دیگه هفت خطن اکثرا کلاهبردارن 

واقعا دودل شدم برای معامله

کاش یکی بتونه راهنماییم کنه