2777
2789

سلام عزیزانم میخواستم از خانومای که شرایط شغلی همسرشون جوری هست که دو هفته میرن سرکار و دو هفته استراحت و....هست بپرسم راضی هستین از اینک تنها هستید ،بچداری و ....تنهایی سخت نیست ؟

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

خیلی سخته دوتا زندگی متفاوته همه کارای بچه ها و خرید و خدا نکرده مریضیشون تنهایی خیلی خیلی سخته

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خیلی سخته دوتا زندگی متفاوته همه کارای بچه ها و خرید و خدا نکرده مریضیشون تنهایی خیلی هیلی سخته

یکی از نزدیکانم قرارع تو چنین شرایطی قرار بگیره نمیدونه چه تصمیمی بگیره ....خودمم فکر میکنم احساس میکنم سخته ....گفتم بیام بپرسم از کسایی که تو این شرایطن 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از نزدیکانم قرارع تو چنین شرایطی قرار بگیره نمیدونه چه تصمیمی بگیره ....خودمم فکر میکنم احساس می ...

من چون پدرمم شغلش اینطوری بود عادت داشتیم بقیه شرایطش رو هم بسنجه ببینه میتونه یا نه؟و اینکه بعضی از کارکنان رو خونه سازمانی میدن میتونن ساکن بشن سبک سنگین کنن بلاخره اینم شغلیه دیگه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من چون پدرمم شغلش اینطوری بود عادت داشتیم بقیه شرایطش رو هم بسنجه ببینه میتونه یا نه؟و اینکه بعضی از ...

درسته،ایشون و همسرشون بخاطر اینکه حقوقش به نسبت کمی بالاتره و مزایا ترجیح دادن شرایط دو هفته ای و بپذیرن حالا نگرانه که همسرش نباشه با کلی فاصله چطور بچه و زندگی و بچرخونه سر مریضی یا اتفاق .....مونده همسرش تو شهرش باشع با حقوق کمتر یا همین شرایط 

درسته،ایشون و همسرشون بخاطر اینکه حقوقش به نسبت کمی بالاتره و مزایا ترجیح دادن شرایط دو هفته ای و بپ ...

اگه خانواده اش پیشش باشن ماشین هم دستش باشه سختی داره ولی میشه از پسش بربیاد هر زندگی یه سختی هایی داره بلاخره زندگی امثال ما هم اینجوری!

درسته ممنونم از راهنماییتون عزیزم