2777
2789
عنوان

😍عیدی گرفتم از خانوم! باورم نمیشه

298 بازدید | 13 پست

الان داره راه به راه رعدوبرق میاد و بارون و تگرگ و ... 

خلاصه حال دلم خیلی خوبه و این هوا رو خیلی دوست دارم

دیشب لابه لای تبریک های میلاد حضرت معصومه یه جا یه عکس دیدم از گنبد حرم شون، یهو نمی دونم چم شد دلم مچاله شد و اشکام بند نمیومد ، یه کم با تصویر گنبد شون صحبت کردم و ازشون عیدی خواستم،

دیگه یادم رفت کلا مشغول روزمره شدم و ...

تا بعدازظهر یه نفر که خیلی دلتنگ ش بودم و خیلی وقت بود نیومده بود خونمون اومد! 🤩💕

الان انگار روی ابرهام، 

یادم افتاد به تاپیک دیشب که می بایست برای نفر بعدی دعا کنیم و صلوات بفرستیم 

اومدم از نی نی سایتی ها و دعا هاتون تشکر کنم خیلی خوبین، 

امیدوارم توی این چند روز که همه ش جشن و‌ میلاده همه تون یه عیدی خوب بگیرید از حضرات🙏🏻

روز دختر رو به همه‌ی  دخترای سایت تبریک میگم، بهترین آرزو ها رو براتون دارم❤️🌹🌺

ما هم بعد سالها خواهرزادمون رو دیدیم خوشحال شدیم همه فراموشمون نکرده بود 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما من از صبح دارم گریه میکنم قلبم مچاله شده 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ما هم بعد سالها خواهرزادمون رو دیدیم خوشحال شدیم همه فراموشمون نکرده بود 

منم خواهرم گند زد به اعصابم دوساعته دارم گریع میکنم 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
اما من از صبح دارم گریه میکنم قلبم مچاله شده 

منم‌روزهای مشابه شما رو داشتم، ولی هر موقع دست به دامن این خانواده شدم روم رو زمین ننداختن، 

هرموقع دلم گرفته بود غصه دار بودم همه قلبم بغض بود و‌ یه نگاه کردم به آسمون و گفتم یا امام رضا، یا حضرت معصومه، یا حضرت زهرا ..... خودت دلم رو شاد کن من جز شما کسی رو ندارم

حتما جواب گرفتم شاید اون جواب چیزی نبود که مدنظرم بود، ولی به هرحال اتفاقی نیفتاد که دلم شاد میشد

چرا خواهر آدم که از جون باارزش تر چرا یسری این جوری هستن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

عزیزم ☺️ میفههم منم خواهر لج درار داشتم

ولی وقتی فکر کنی به اینکه ممکنه چندسال دیگه از هم دور باشید راحت تر میتونی این کارهاش رو تحمل کنی

شما بزرگواری کن و ببخش 

برو برای خودت یه حال خوب ایجاد کن، یه آهنگ بذار ، برو توی هوای آزاد نفس عمیق بکش و خدا رو شکر کن

منم‌روزهای مشابه شما رو داشتم، ولی هر موقع دست به دامن این خانواده شدم روم رو زمین ننداختن،  ه ...

ازصبح کارم همینه چشم از آسمون برنداشتم همه رو صدا زدم دلم خیلی شکسته امروز 

خدایا من جزتوکسی ندارم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

چی بگم 

از سرشت وذات نمیشه چشم پوشی کرد حالا هر نسبتی هم داشته باشه........

توی سن و سال کم اینجوری میشه،

منم قبلاً خیلی با خواهرام چلنج داشتم 

ولی الان که یه خورده فاصله افتاده بین مون بیشتر همدیگه رو دوست داریم

عزیزم ☺️ میفههم منم خواهر لج درار داشتم ولی وقتی فکر کنی به اینکه ممکنه چندسال دیگه از هم دور باشید ...

انقدر بخشیدیم که نه معده برامون مونده ن چیز دیگه ایییی والا معده ام فشار عصبی داغون شده

ازصبح کارم همینه چشم از آسمون برنداشتم همه رو صدا زدم دلم خیلی شکسته امروز  خدایا من جزتوکسی ن ...

حتماً جواب میگیری

مطمئن باش

پاشو دست و صورتت رو بشور برو مشغول کاری شو تا حال و هوای عوض بشه، اینقدر خودتو اذیت نکن،

یه کاری واسه دل خودت انجام بده،

حتماً جواب میگیری مطمئن باش پاشو دست و صورتت رو بشور برو مشغول کاری شو تا حال و هوای عوض بشه، اینق ...

ممنون ازت عزیزم ک بهم گوش کردی ان شاالله حال دلت همیشه خوب باشه