2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما اگر فهمیدی بگو 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ریاضی رو بشین جمع بندی سریع از دهم تا یازدهمت بکن لوب مطلب بیاد تو دست بعدش بشیت کلیپای اقای ثابتی تک به تک واس دوازدهم ببین

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
ریاضی رو بشین جمع بندی سریع از دهم تا یازدهمت بکن لوب مطلب بیاد تو دست بعدش بشیت کلیپای اقای ثابتی ت ...

یعنی دهم یازدهم زیاد مهم نی؟ 

بعدم من میخوام واسه 403 کنکور بدم 

ی سری کلاس هستن برای موسسه های کلاسینو و راه اندیشه و تاملند که دم آخری ۳۰ یا ۴۰ درصد مباحث رو تدریس ...

من دم آخری نیستم 

میخوام 403 کنکور بدم 

بنظرت همینارو ببینم کافیه؟ 

یعنی دهم یازدهم زیاد مهم نی؟  بعدم من میخوام واسه 403 کنکور بدم

اها فک کردم برا امتحان نهایی همین ماه رو میخوای  خوب تو ک پایت صفره 4 تا درس تخصی دهم یازدهم رو توی تابستون جمع بندی درست و حسابی کن توی پاییز و زمستون هم درسای دوازدهم رو خیییلی خوب بخون مخصوصا دینی و فارسی تعطیلات عید 403 تخصصی های کنکور رو جمع بندی کن اردیبهشت403 خودتو برای  امتحانای نهایی اماده کن کلی وقت داری پزشکی هم بخای میتونی راحت بیاری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
ای خدا ۴۰۳ کنکور داری تو الان نگرانی؟

آخه من 21 سالمه کتابارو خیلی وقته نگاه نکردم 

بعد از الان میخوام بخونم که تا مهر دیگه دهم یازدهم بسته شه 

بعدم میگم پایم ضعیفه