2777
2789

ممنون میشم عزیزان و براتون صلوات میفرستم

کاربر : از سارا بپرس

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
@ازسارابپرس     بفرما عزیز

ممنونم دوست گلم 

انشالله حاجت روا بشی 🌸🌸🌸

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ازسارابپرس  

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

@ازسارابپرس     بفرما عزیز

سلام سارا جان خوبی؟ عزیزم من اگه بخوام کاربری قبلی که با درخواست خودم تعلیق شده برگردونم چیکار باید کنم؟ 

به نی نی یار پیام دادم جواب نداد

سلام سارا جان خوبی؟ عزیزم من اگه بخوام کاربری قبلی که با درخواست خودم تعلیق شده برگردونم چیکار باید ...

سلام

🤩 راه های برگشتن کاربری: 🤩

1️⃣ ⬅️ از طریق تلگرام سایت به شماره 09191027600

2️⃣ ⬅️ لینک فرم تماس با ما
https://www.ninisite.com/contact

صفحه تماس با ما در پایین صفحه می باشد.

3️⃣ ⬅️ ایمیل:

info@ninisite.com

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام 🤩  راه های برگشتن کاربری: 🤩 1️⃣ ⬅️ از طریق تلگرام سایت به شماره  09191027 ...

ممنونم عزیزممممم 

واقعا وجودت تو سایت نعمته❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ممنونم عزیزممممم  واقعا وجودت تو سایت نعمته❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام.

ببخشید که من جواب میدم.

پایین همین صفحه تماس با ما هست‌

اونجا برید و فرمو تکمیل کنید تا وصلش کنن

یا به شماره ی تلگرام نی نی سایت پیام بدید.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)