2777
2789
عنوان

جیگرم داره میسوزه واسه داداشم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا توکه برادرته اینقدر دلت میسوزه منکه پسر خوشگلم تو این شرایطه چی بگم گلم منکه دیدم فقط عذاب میکشه و فایده ای هم براش نداره نفرستادمش مدرسه تو این مملکت سواد اموزش به بچه سالمو ندارن چه برسه به استثنایی تو خونست پسرم خودم اموزشاییکه لازمه برا زندگی عادی بهش میدم هفته ای یکروزم معلم داره تو خونه اینجوری راحتترم هروقتم بتونم میبرمش بیرون مدرسه رفتنش فقط برا عداب بود
آرامتر سکوت کن صدای بی تفاوتیهایت آزارم میدهد
ویانا جان، چقدر سخت. خدا بهت قدرت و توانایی بده کار درستی کردی که توی خونه شرایط رو براش مهیا کردی
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
بابام اصلا اصلا حتی برای یک بارم دنبال درمان این بچه نیافتاد همش مامانم همه ی دکترا میبردش........... الانم شب رفتم خونشون میبینم طفل معصوم گوشت تنش زده بیرون میگم مادر من این اگه عفونت کنه میخوای چیکار کنی بردار ببرش دکتر یه پماد خوب براش بخر بمال روغن زیتون چیه براش میمالی