2777
2789

والا منم همینم الان دارم مرور میکنم تا فردا که امتحان دارم تا میتونم مرور میکنم که یادم بمونه 

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم همینم الان دارم مرور میکنم تا فردا که امتحان دارم تا میتونم مرور میکنم که یادم بمونه 

من هنوز هیچی نخوندم چونکه قرآن اون همه خوندم نیم ساعت بعد هیچی یادم نمیومد ،الانم میدونم هرچی با دقت بخونم یادم نمیمونه چکار کنم؟

من هنوز هیچی نخوندم چونکه قرآن اون همه خوندم نیم ساعت بعد هیچی یادم نمیومد ،الانم میدونم هرچی با دقت ...

اول از همه واقعاً نیاز به یه استراحت درست حسابی داری استراحت کن 

بعد یه میوه ای چیزی بخور جون بگیر و بسم الله

شروع کن بنظرم تنها چارش مرور و مروره

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
اول از همه واقعاً نیاز به یه استراحت درست حسابی داری استراحت کن  بعد یه میوه ای چیزی بخور جون ...

قرآن ک خوندم منظورم سه روز پیشه 

ولی ممنون باز نظر دادی❤

کسی جز شما ک اصن داخل تاپیک نیومد💔

قرآن ک خوندم منظورم سه روز پیشه  ولی ممنون باز نظر دادی❤ کسی جز شما ک اصن داخل تاپیک نیومد💔

قربونت گل😁❤️چندمی ؟

وای من دیوونه شدم هنوز ادبیاتم تموم نشده دو درس مونده باید بخونم خسته شدم هر چی میخونم تموم نمیشه 😐 استراحت کنم برم تا ده شب تموم کنم این دو درسو 

قربونت گل😁❤️چندمی ؟ وای من دیوونه شدم هنوز ادبیاتم تموم نشده دو درس مونده باید بخونم خسته شدم هر چ ...

نهمم

والا منکه جلسه قبل اون همه خونده بودم باز ببخشید مث الاغ چیزی بلد نبودم کلن امیدمو از دست دادم 

الان یک ساعته ی صفحه خوندم ،چ خاکی تو سرم بریزم نمیدونم

نهمم والا منکه جلسه قبل اون همه خونده بودم باز ببخشید مث الاغ چیزی بلد نبودم کلن امیدمو از دست دادم ...

هعیی چی بگم والا الان همه منبع استرسیم من خودم دارم میمیرم