2777
2789
عنوان

جدا کردن بچه از پوشک

352 بازدید | 28 پست

بچه ها پسر من 23 ماهشه. الان هفت هشت ماهه موقع پوشک پوشنودن اذیت میکنه نمیزاره بپوشونم. یه مدت براش شعر میخوندم بلند بلند اوکی بود ولی اونم دیگه جواب نمیده. اصلا نمیدونه جیش چیه پی پی چیه. بخاطر یه مشکلی که داشت درک گفتارش کمه. امروز صبح پوشکش نکردم چون نزاشت. هر یه ربع میبردم دسشویی میگفتم جیش کن ولی مثلا ده ثانیه می موند بعد میگفت بریم. بعدشم تو شلوارش جیش کرد. نمیدونم چیکار کنم. صبر کنم؟ چجوری از پوشک بگیرمش؟ تند تند ببرم دسشویی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پوشک گرفتن کار فوق العاده سختیه 

اگه میتونی تا سه سالگی طولش بده 

اگر هم نمیتونی ، باید حسابی با اعصاب فولادی بری جلو 🙊🙊 

از همین اول هر یک ربع ببر. به مرور که دیدی پیشرفت کرده زمانش رو بیشتر کن 

برچسب هم بخر که تشویق بشه. بچسبونه روی دیوار توالت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

از پوشک گرفتن کار فوق العاده سختیه  اگه میتونی تا سه سالگی طولش بده  اگر هم نمیتونی ، با ...

عزیزم بابت امضاتون میتونم بپرسم قسمت اخر امضاتون چه شخصی هست؟

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

من دخترمو ۲۳ ماهگی گرفتم

شورت آموزشی بگیر واسه بیرون

تو خونه م تو شورتش کهنه میذاشتم

دیگه مرتب ببر دستشویی هر وقت تو دستشویی جیش کرد دست و جیغ و هورا وقتی اومدین بیرون

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

اگه همکاریش خوبه میتونی از پوشک بگیریش ولی اصراری هم نیست چون هنوز وقت داره من پسرمو ۲ سالگی از پوشک گرفتم برچسب ارزون خریدم بهش میگفتم هر جیشی که تو دستشویی کنی یه برچسب میدم بزنی به دیوار انقدر ذوق اونارو داشت بعد از سه روز خودش میومد میگفت جیش دارم و عادت کرد،شبا پوشکش میکردم ولی دو هفته بعد تقریبا شبا هم از پوشک گرفتمش اوایل دو ساعت دوساعت میبردمش دستشویی بعد کردم یه بار آخر شب یه بار دم صبح الانم که دیگه خودش جیشش میگیره بیدار میشه صدا میزنه میذارمش از تختش پایین میره جیش میکنه برمیگرده میخوابه،رو بچه من ش و رت آموزشی و لگن و اینا به کار نیومد شما امتحان کن و براش انگیزه ایجاد کن مثل همون برچسبی که گفتم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
عزیزم بابت امضاتون میتونم بپرسم قسمت اخر امضاتون چه شخصی هست؟

شخص خاصی نیست عزیزم 

منظورم کلیه 

مثلا هر جایی یک نفر میاد یک جمعی رو به می‌ریزه تا فقط نظر خودش رو به سرانجام برسونه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

از پوشک گرفتن کار فوق العاده سختیه  اگه میتونی تا سه سالگی طولش بده  اگر هم نمیتونی ، با ...

میدونی موقعی که میخوام پوشکش کنم پاهاشو سفت میکنه گریه میکنه واقعا و عمیقا ناراحت میشم خودم که مجبورش میکنم. من خودم میخواستم تا دو و نیم سال طول بدم ولی واقعا دیگه درمونده شدم

شخص خاصی نیست عزیزم  منظورم کلیه  مثلا هر جایی یک نفر میاد یک جمعی رو به می‌ریزه تا فقط ...

نه ببخشین اشتباه گفتم

اون قسمت که نوشتین پیر میخانه ما اشرف مخلوقاتست منظورمه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍