2777
2789
عنوان

کیا هفته های آخر باردارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 75 پست
من ۲۰ خرداد وقت سزارینمه ولی خیلی میترسم از اتاق عمل از ی طرف ذوق و شوق دارم

من قبلا دوبار سزارین شدم. الانم استرس اتاق عملو دارم 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمم زهراست لحظه ای که نوزاد پاک وبی گناه رو بغل کردی من رو خیلی یادکن اسمم زهراست از خدا بخواه که ب ...

حتما عزیزم. زهرا جون.. یادم میمونه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
انشالله به خیر و سلامتی باشه بچه اول؟

نههه سوم 😁

خدا حفظت کنههههههههه چند سالته؟ بچه هات چند سالشونه؟

۳۱ سالمه

بچه بزرگمممممم  ۵ سالشه 😆

بچه کوچکمم ۲ونیم سالشه 

سومی هم که گفتم ده روز دیگه دنیا میاد انشالله..

سزارین ۱۰ خرداد تیکرت یه هفته دیگه س سزارین که زودتر مخصوص بچه دوم یا سوم

من تیکرمو با توجه به تاریخ سزارینی زده بودم که دکترم همون اوایل بهم گفت گلم..

من هنوز سه ماه وقت دارم ولی تابه تیکرم نگاه میکنم استرس میگیرم انشالله زایمان راحتی داشته باشین

زودی میگذره عزیزم منم‌نگاه تیکرا میکردم اونا که هفته های اخر بودن میگفتم خوشبحالشون

ولی گذشت

الان نی نیم دیروز واکسن ۴ماهگیشو زد(البته انقدر استرس زایمان داشتم ۸ماهه زایمان کردم) و نمک هاش شروع شده

ببخشیدیادتونه نی نی تون تو۲۷هفته چندکیلوبود؟

نه گلم.. متاسفانه یادم نیست. ولی هر دفعه یادمه از نت چک میگردم. تقریبا همون وزنی بود که تو اینترنت میزد..