این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
وااای خاهرمنو یاد ۱۸ سال قبل انداختی بیماراین دکتربودم واونموقع باامپولایی ک بهم داد بعد ۵ سال نازای باردارشدم 'ولی الان جدیدا خاهرمو ک بردم خیلی شلوغ ومعروف شده دسترسی ب خودش مشکله هف خانو باید رد کنی یاهمکاراش ویزیت میکنن اینقد دورو اطرافشو شلوغ کرده .من خاهرم رفت مرکزناباروری رویان 'تو کوثر 'دکترمهنازمنصوری بعددوماه باردارشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک ماه پیش رفتم میلاد با اینکه روز دو پریود بودم کلی ازمایش چرت و پرت نوشتن گفتن برو ماه دیگه بیا گفتم این ماه کلا از دست میدم که
رفتم پیش دکتر خودم روز یازدهم دو تا فولی داشتم سریع hcg زدم بعدشم iui امروز چهارده روزم تموم میشه و دو روز مونده به موعدم منتظرم ببینم چی میشه
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
اره شنیدم خودش ویزیت نمیکنه از همین دودلم ولی میگن خوبه هزینه خواهرتون چقدر شد؟
عزیزم ایشون بسیااار مومن و چهره نورانی و دست خیلی سبکی دارن یبارم شده بروپیشش انشالا که خیره برات. خاهرم تورویان ۱۰ میلیون تخمک هاشو برای انتقال ک برداشتن بعدش وسط کارخودبخودباردارشد الان یه فندق شیرین ۱ ساله داره
هر شبم شکمت با روغن سیاهدونه ماساژ بده خیلییییی تاثیر داره قشنگ فولی هات رشد میکنه به امید خدا
من فولی دارم ولی نمیگیره نمیدونم مشکل از چیه یه دکتر رفتم گفت شاید رحمت اسپرم کش بقیه ازمایش ...
شوهرت خوبه؟ نرماله؟