2777
2789
عنوان

بنظرتون من مشکلم جدیه؟

16 بازدید | 11 پست
سلام بچه ها ببخشید باهاتون راحتم من امروز متوجه شدم از مقعدم خیلی خون میاد البته موقع دستشویی کردن، ماه چهارم بارداری هستم یبوستم ندارم البته قبل بارداریم یه مدت بواسیر داشتم که با پماد خوب شد بنظرتون از همونه؟ اخه میگن اگر یبوست نداشته باشی احتمال سرطان روده هست.
عزیزم باید بری دکتر احتمال داره مربوط به همون بواسیر سابقت باشه
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بواسیرتون عود کرده.اخه تو بارداری بعضیا بواسیر میگیرن.سرطان نیست مطمئن باش گلم
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
احتمالا از همون بواسیره به دکترت هم بگو خواهرمم بارداره همینجوری شد قبلا بواسیر داشت تو بارداری یه مدت حتی وقتی یبوست نداشت اینطور میشد.دکتر بهش شربت انجیر داد سبزیجات و میوه زیاد استفاده کن و روغن زیتون و الو کنار غذات داشته باش
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
خونی که خدای نکرده مربوط به سرطان باشه تز معده میادو رنگش فرقش داره این احتمالا همون هموروییده
چقدر خوبه آدم دوست صمیمیش جاریش بشه! همیشه همبن جور دوست میمونیم! هورا!