2777
2789
عنوان

از کسی که ملچ ملوچ میکنه متنفر میشم حتی بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 52 پست

منم توی دوران راهنمایی اینطوری بودم

جالب اینجاست همه هم مراعاتمو میکردن

حتی میرفتیم خونه ی مادربزرگم اگه خاله کوچیکم اینطوری غذا میخورد اشکم درمیومد، مامانم بهش تذکر میداد و من اگه خیلی اذیت میشدم از پای سفره پا میشدم میرفتم تو آشپزخونه

یه بار مامانم خیلی دعوام کرد و گفت خجالت بکش، همه که نمیتونن به خاطر تو تو عذاب باشن و زندگی نکنن

ما خونوادتیم و مراعات میکنیم

بری توی مهمونی و پیش بقیه میخوای چیکار کنی؟

من حس میکردم چقدر بقیه رو اذیت کردم توی این مدت، واقعا از خودم ناراحت بودم و سعی کردم حساسیتم رو کم کنم، کم کم دیدم انقدرم برام غیرقابل تحمل نیست، انگار برام عادی شد

و وقتی پزشکی خوندم، متوجه شدم این یه اختلال روان پزشکیه توی زیر شاخه ی اختلالات وسواسی

من با غرقه سازی و مواجهه باهاش خیلی راحت و ناخودآگاه درمان شدم😂✌🏻😁❤🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنها صدای ملچ ملوچ ، بلکه از تمامی صوت و اصواتی که ممکنه تو یه خونه وجودداشته باشه، از صدای ظرف ها، صدای حرف زدن، صدای راه رفتن پاها، صدای باورن ک میخوره به سقف ، صدای عقربه ساعت😐من خیلی اعصابم بهم میریزه واقعا کاش میشد رفت جایی ک هیچ صدایی نیست، 

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
جالبه ازصده غذا خوردن برادر زاده م که سه سالشه خوشم میاد قبلا ک کوچکتر بود گوشمو میذاشتم نزدیک دهنش ...

باورت میشه  من اعتقاد دارم  اگه اونی ک از ته دل عاشقشم . صدا ملچ ملوچم در بیاره  صداشم قشنگه؟ 

ولی خوب عشقم خودشم بیزار بود ... پای سفره پیش باباش نمینشست واسه ملچ ملوچش . 

داداشمم ک میکرد نمیتونست غذا بخوره میگفت ب داداشت بده سیر ک شد ما بخوریم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

از صدا ملچ ملوچ روانی میشم.   ی خاله دارم اگه میخای کسی رو ب قتل برسونی، با خالم بشسن غذا ...

از شانس من 

شوهرم‌ فکش‌مورد داره و‌حتی وقتی دهن‌شو میبنده هم باز صدا میده و بهم لبخند میزنه 

هر بار هم ناراحت مبشه میگه بهم تذکر بده 

اخه چقدر تذکر 

۱۲ ساااال کمه؟

نه تنها صدای ملچ ملوچ ، بلکه از تمامی صوت و اصواتی که ممکنه تو یه خونه وجودداشته باشه، از صدای ظرف ه ...

صدای گوشی خانواده ک فیلم میبیینن :صدای تلوززیون 

اینا معضل خونمونن 

ب من میگن تو گوشات شستشو دادی تیز میشنوی ما یواش گرفتیم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

جالبه ازصده غذا خوردن برادر زاده م که سه سالشه خوشم میاد قبلا ک کوچکتر بود گوشمو میذاشتم نزدیک دهنش ...

بزار یه چیز قشنگ یادت بدم پس😍😍وقتی بچه خیار یا گوجه ای چیزی خورد گوشتو بچسبون رو فرق سرش ببین چی میشنوی من گاهی با همسرم همینکارو میکنم😄😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بزار یه چیز قشنگ یادت بدم پس😍😍وقتی بچه خیار یا گوجه ای چیزی خورد گوشتو بچسبون رو فرق سرش ببین چی م ...

گوجه نه😂😂حواسم نیود صدا نداره چیزای صدا دار مث هویج و خیار

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
باورت میشه  من اعتقاد دارم  اگه اونی ک از ته دل عاشقشم . صدا ملچ ملوچم در بیاره &nbs ...

خب بابامو داداشم دوسدارم  ولی اگه صدای ن اذیت میشم، البتع باعشقمم ک تلفنی حرف میزدم یچیزی می‌خورد صدا میداد اصلا بدم نمیومد😂نمیدونم چرا

💔
صدای گوشی خانواده ک فیلم میبیینن :صدای تلوززیون   اینا معضل خونمونن   ب من ...

دقیقا 😐در طول روز نمیتونم بخوابم بخاطر صدا، حتی با صدای پشه های کوچیک هم مشکل دااااارم  

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده