2777
2789
عنوان

مهارت راه رفتن با کفش پاشنه بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 3305 بازدید | 27 پست
قدت کوتاهه؟  من دیدم قد کوتاهت بهتر از قد بلندا می تونن تعادلشونو حفظ کنن؟

قدم بلند ولی باهاش راحتم

تو حامله گی میپوشیدم حتی میرقصیدم باهاش.

مهارت میخواد چهار بار بپوشی عادی میشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
چجوري پيدا ميكنيد اينجوري  من پاشنه بلند برشكا هم خريدم ولي خيلي نارحت بود قالبش  ميشه ر ...

دقیقا منم دنبال کفش مناسبم ،عروسیمم انقدر اذیت شدم که وسطای تالار صندل پام کردم همه پاهام تاول زده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر مارک کفش مهمه کفش های خارجی واقعا استاندارد و راحتن ولی از نظر پاشنه یک دست از همه راحت تر و ن ...

من با پاشن یه دست ها از بغل چپ میشه پام ولی نوک تیز ها باز بهتره ، کاش یکی که کفش پاشنه ی واقعا خوب داره عکسشو بذاره

چجوري پيدا ميكنيد اينجوري  من پاشنه بلند برشكا هم خريدم ولي خيلي نارحت بود قالبش  ميشه ر ...

من جی اوکس داشتم راضیم ولی مثلا چرم مشهد داشتم افتضاح بود!باید به مدل پا و جنس کفش دقت کنی مثلا من پنجه پام پهنه سعی میکنم خیلی نوک تیز نباشه 

proud femenist  

اخ اخ این کار خیلی لذت داره من هر سری کفش پاشنه بلند میپوشم سریع راه میرم ذوق میکنم حتی میدوعم😂

هیچی بابا یکی دوبار امتحان کن بعدش حرفه ای میشی نهایت دوبار میخوری زمین🗿

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

نمیدونم شوهر من به من میگه بپوش من کل کالج پیاده میرم با اون کفش پاشنه بلند پا درد می گیرم خب خودش هم نمیاد دنبالم حتی زنگم نمیزنه موندم چه خواسته هایی دارن مردها اول مقدمات فراهم بکن بعدا خواسته طرف منو نمی رسونه بعد از من کفش پاشنه بلند می خواد