2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دارن و اونایی که بچه هاشون نوزاده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 26 پست

دخترمنم پرمو بود به حدی که رنگ پوستشو تیره کرده بود هرکی میدید میگفت یه دختر سیاه به دنیااوردی😑🥺

خیلی هم ناراحت میشدم ودلم میشکست،ولی یادم نیست کی موهاش ریخت و بهتر شد،البته درکل پشمالوئه😉

ولی الان که دخترم پنج سالشه میگم سرچه چیزهای الکی که غصه نخوردم،حالا پرمو باشه مهم اینه سالمه و در نهایت هرچی که هست هدیه خداست❣

شماهم غصه نخور مو که چیزی نیست فوقش بعدها لیزر میکنه

کیف کن با دخمل نازت😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شیر خشکی اصلا سینمو نکرفت . سینم نوک نداشت ‌‌.با اینکه شیر خشکی ولی لاغره 

ان شاالله سلامت باشه

پس خودش میریزه 

ولی میدونم اگه شیر خود مادر باشه شیر رو بدوشی و به صورتش که مو داره بزنی میریزه از نوزادی این کارو تکرار کنی 

نتیجش و هم دیدم 

دخترمنم پرمو بود به حدی که رنگ پوستشو تیره کرده بود هرکی میدید میگفت یه دختر سیاه به دنیااوردی😑🥺 ...

اخه به منم همه میگم دخترت سیاه من ناراحت میشم وهیچ لباسی بهش نمیاد

شنیدم میریزه  کاش یه راه حل بود زردی نوزاد از بین میرفت کسی راه حل قطعی نمیده خسته شدم 😭

عزیزم‌ قطره زردی از داروخونه بگیر سرساعت ک بدی زود میاد پایین من دخترمو حجامت کردم از لاله گوشش تازردیش رفت

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

اخه به منم همه میگم دخترت سیاه من ناراحت میشم وهیچ لباسی بهش نمیاد

از من تجربه کرده بشنو که حرف بقیه رو به هیچ جات نگیر بادخترت عشق کن،به خدا این چیزا اصلا مهم نیست،خداکنه ذات ادم خوب باشه عاقبت بخیر باشه وگرنه چه خوشگلهایی بودن که اخرش هیچی نشدن،

این فکروخیالا بخاطر به هم ریختگی هورمون بعد زایمانه وگرنه چندسال بعد شماهم مثل من به این دغدغه ای که الان داری میخندی

از من تجربه کرده بشنو که حرف بقیه رو به هیچ جات نگیر بادخترت عشق کن،به خدا این چیزا اصلا مهم نیست،خد ...

ممنون از حرفت انشالله که از این حس بد دور شم‌‌ بچه ام رو زشترین بچه میدونم 

ان شاءالله

کلا ما ادما نمیدونم چرا ولی برای هرچیزی نظر میدیم،دخترخواهرم با من بچه دارشد یه پسر،دو سه سال اول چهره اش شبیه مامان و باباش نبود اصلا،الان باز یکم مشخص تر شده،به هرحال نوزاد طفلی رو هرکس میدید میگفت چرا شبیه خودتون نیست چرا زشته چرا بینیش انقد بزرگه و....

الان که پنج سالشه چهره خاص و زیبایی نداره ولی انقدر تو دل برو هست که همه بهش میگن نمکدون😁

دختر شماهم همینطور،هرچی هم که باشه عزیز دل شما وپدرشه،هیچوقت نزار دل خودت و دخترت با حرف بقیه بشکنه،مثل کوه پشتش باش💕

بهترین لحظات رو بادخترت ارزومیکنم❣

ان شاءالله که دخترت نامدار و یار امام زمان باشه😍🤲

به منم زیاد میگن بچت زشته..اولش که خیلی مو داشت خط ریشم داشت یه ابرو خفن بدنشم پر مو ولی کم کم کمتر شد ابروهاش که ریخت صورتشم ریخت فقط رو پیشونیش مونده گوشاشم خیلی کم شده ولی هنوز داره

جالب اینه رو سرش موهاش خیلی کم پشته 😀

به من وقتی میگن زشته با خنده و شوخی میگذرونمش میگم جیگر برین کنار جیگری نشین😀

با کلاه بهتره کلاشو در بیاری میشه جوجه اردک زشت ولی خب از قبلش بهتر شده رنگ پوستشم بازتر شده 

تازه دورش بگردم هم زشتو هم بداخلاق 😄😄😄