2777
2789
عنوان

بارداری طبیعی بعد دوسال نازایی

633 بازدید | 43 پست

دوستان برام دعا کنین بعد دوسال نازایی و بسته بودن یه لوله و آندومتریوز یهو ازمایشم مثبت شد انقدر باورم نمیشه حس میکنم به نیومده مادر بشم😢

چند روز دیگه سونو قلب دارم دعا کنین برام قلبش تشکیل شده باشه

انشالله عزیزم. مبارکه برا منم دعا این این هفته سنو قلبش دارم استرس دارم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم. مبارکه برا منم دعا این این هفته سنو قلبش دارم استرس دارم

ان شاالله قلبش تشکیل میشه 

من اگه زود یا راحت باردار میشدم انقدر مهم نبود ولی الان خیلی برام مهمه خیلی

واایی چه حس نابیه😍😍

عزیزم منم نازایی دارم اون لحظه ک صدای قلبش شنیدی منم یاد کن از خدا بخواه این حس خوبو تجربه کنم اسمم مهناز🌺

انشاالله این دورانو به سلامتی بگذرونی و سلامت دنیا بیاریش🤲

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

انشالله قلبش تشكيل ميشه منم امروز نوبت دكتر دارم دعا كن جنين منم صحيح و سلامت باشه 😍🤲🏻

ان شاءالله عزیزم فقط مثل من استرسی نباشین برام دعا کنین حتما ❤️

ان شاالله قلبش تشکیل میشه  من اگه زود یا راحت باردار میشدم انقدر مهم نبود ولی الان خیلی برام م ...

منم، تنبلی داشتم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
بارداری شک کن قلبشو هم میبینی سال دیگه این موقع هم بغلته بهت قول میدم دوسال که چیزی نی فامیل ما بعد ...

عزیزم یه هفته پیش ساک بارداری رو دید دکتر و گفت ده روز دیگه بیا برای قلب

خیلیا برای تشکیل نشدن قلب ترسوندنم برام دعا کن چون خیلی سخت باردار شدم ❤️

واایی چه حس نابیه😍😍 عزیزم منم نازایی دارم اون لحظه ک صدای قلبش شنیدی منم یاد کن از خدا بخواه این ...

انشالله به زودی مامان میشی