2777
2789
عنوان

بارداری طبیعی بعد دوسال نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 43 پست

عزیزم ان شالله به سلامتی دوران بارداری ات رو میگذرونی و صحیح وسلامت بغلش بگیری

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

عزیزم یه هفته پیش ساک بارداری رو دید دکتر و گفت ده روز دیگه بیا برای قلب خیلیا برای تشکیل نشدن قلب ...

من سر شیش هفته رفتم ساک بود فقط الان چهارشنبه نوبت دادم میشه هفت هفته رو ۴ روز به نظرت نشون میده

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واایی چه حس نابیه😍😍 عزیزم منم نازایی دارم اون لحظه ک صدای قلبش شنیدی منم یاد کن از خدا بخواه این ...

بیشتر از حس ناب حس ترس دارم چون باورم نمیشه برام دعا کن قلبش تشکیل بشه حتما بیادت هستم ❤️

بیشتر از حس ناب حس ترس دارم چون باورم نمیشه برام دعا کن قلبش تشکیل بشه حتما بیادت هستم ❤️

توم باور نداری منم اصلا باور نمیکنم حاملم خیلی میترسم راستی هیچ علایمی هم ندارم فقط دلم ترشی میخواد تو چی علایم داری

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

نترس به خدا توکل کن 

معجزه خدا تو دلته ..از ته دلم برات دعا کردم صلوات فرستادم🤲

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

گلم از مایشتون بعد چند روز مثبت شد و اینکه قبلش بیبی چک مثبت میشد با منفی؟

من همیشه بیبی منفی میشد چند ماه کلا بیخیال شدم بیبی نمیذاشتم ولی این ماه میخواستم برم باشگاه گفتم برا اطمینان بذارم من پریودام بین ۲۷ تا ۳۲ روزه من روز ۳۳ گذاشتم مثبت شد و ...

من سر شیش هفته رفتم ساک بود فقط الان چهارشنبه نوبت دادم میشه هفت هفته رو ۴ روز به نظرت نشون میده

من ۵ هفته و چند روز بودم و الان بخوام برم دقیق ۷ هفته میشه

توم باور نداری منم اصلا باور نمیکنم حاملم خیلی میترسم راستی هیچ علایمی هم ندارم فقط دلم ترشی میخواد ...

من همه علائم رو دارم از اول زیر دلم درد میکرد تا الانم درد میکنه از هفته پیش تهوع هم شروع شده