2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین نوه ها

2730 بازدید | 35 پست

سلام

خانوما شما با فرق گذاشتن بین نوه ها تو خانواده همسر چیکار میکنین چه برخوردی میکنین؟

تا حالا برام مهم نبود بروی خودمم نمیاوردم. منو و همسرم بهش توجه میکردیم  ولی الان دخترم بزرگ شده خودش کاملا حس میکنه و میبینم که میره تو خودش خیلی عذاب میکشم

رفت و آمد و کم کردم ولی واقعا چاره ی دیگه ای نیست؟؟

چرا فرق میذارن؟ به خاطر جنسیت؟ یا مثلا بچه دخترشونو بیشتر دوس دارن؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوه آخریو رو انگار پدرشوهرم زاییده(بچه برادرشوهرمه)😁اینقدر دورش میگرده شبا پیش خودش میخوابه ولی خب هممون دوسش داریم اینقدر بامزه اس این بچه هامم با این قضیه مشکلی ندارن چون اون جوجه دل هممونو برده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

دقیقا مثل پدر بزرگ و مادربزرگ پسرم.همش در مورد نوه های دختریشون و کاراشون و ...پیش پسرم تعریف میکنن و اگه دو ساعتم پسرم نشسته باشه پیششون باهاش حرف نمیزنن .متنفرم ازشون.من تازگیا تا میبنم میخوان حرف اونا رو بزنن سریع با پسرم خودم حرف میزنم و به حرفش میگیرم و توجهی به حرف اونا نمیکنم و سرمو هم برمیگردونم ازشون.خیلی حالم بهتر میشه .توام با بچت خودت حرف بزن و قربون صدقش برو و توجهی به حرفای اونا اصلا نکن انگار نیستن

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋

خانواده ی پدری منم فرق میزارن من اصلا برام مهم نیست البته اینکه آدم حسابشون نمیکنم هم بی تاثیر نیست تو خانواده مادریمم من نوه اولم بقیه طبعا چون کوچیک هستن بیشتر دوسشون دارن والا حساسیتی نشون نمیدم من خودم یه روزی تو اوج بودم😂نوه اول بودم حسابی بهم میرسیدن ولی به دخترتون بگید همه قرار نیست آدمو به اندازه ی اطرافیانت دوست داشته باشن بگید بیشتریا همینجوریین فرق میزارن ولی تو باید فرق گذاشتن پدر و مادر مورد توجهش باشه براش مهم باشه بین خواهر و برادراش یکی به شه نه بین نوه ها مقایسه کنه خودشو 

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

پدر شوهر خیر ندیده من هم فرق میذاره خیلی 

مادر شوهرم ک‌ندارم

ولی بازم‌میگم‌ طوری نی سعی میکنم برام مهم نباشه وگرنه اذیت میشم

خودمو باباش و خدا دوسش داشته باشیم‌کافیه

عوضش بابام کلی دوسش داره

پدر شوهرِ من کلی نوه داره ولی فقط دوتاشو خیییییلی دوس داره 

بقیه رو هم‌تقریبا دوس داره

ولی دختر منو اصاااااا دوس نداره به عنِ دخترم

فعلا که اصن نمیدونن ما چن تا بچه داریم

قبلا هم میگفت فقط بچه های دخترام نوه من میشن

بچه پسرم مال من نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مگه مهمه؟ به فزرندتون عزت نفس بدید براش بی اهمیت بشه.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.

والا جدیدا نمیرن خونشون.فقط من و همسرم میریم‌.دخترام تا کوچیک بودن ساکت بودن الان متوجه میشن.

نه عیدی بشون میدن نه هدیه ای .نه حتی قربون صدقه شون میرن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

ب عنوانه کسی ک از شش سالگی متوجه این فرق گذاشتنا بوده میگم ک باید فاصله گرفت کاری ک من خودم کردم اینطور آدما درست نمیشن.الان بیست و هشت سالمه مادربزرگم هنوزم بچه های دختراشو بیشتر از بچه های پسراش دوس داره..فک میکنه ماهارو مادرامون از خونه باباشون اوردن.تازه ب زندگی من حسودی هم میکنه یه ساله دیگ پامو خونش نزاشتم.محبت زوری نیست