2777
2789
عنوان

طبقه بالا مادر شوهر

253 بازدید | 23 پست

س خانما من یکسال عروسی کردم بچمم دو ماهشه تو یک ساختمونیم کلا خیلی میمدن و میرفتن.. بعد چند روز مادرشوهرم نبود دخترش اومد دم در در زده من متوجه نشدم بعد زنکم زد ک کجای گفتم خونم دارم میرم بیرون گفت بیا درا باز کن بعد تا رفتم گفت من نمیام تو و ناراحت شد حالا هم مادرش و خودش با من سنگینن و نیمدن دیک چند تا تیکه هم انداختن به جهنم شما چی میگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌همسایه‌مادرشوهرم هستم هر دقیقه میاد اکثرا یا خوابم‌یا حمومم یا دارم لباسی پتویی چیزی تو حموم می‌شورم متوجه نمیشم اینم همه‌جا جار‌میزنه که فلانی در باز نمیکنه خو یکی نیست بگه چه خبرته‌درسته‌همسایه‌ایم ولی من دم در منتظر تو‌ننشستم که خودم هزار تا کار و بدبختی دارم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

ولشون کن بزار سرسنگین باشن

یه وقتایی مثل سر ظهر صبح زود سز شام و ناهار در رو باز نکن اصلا بگو دستم بنده یا استراحت میکردم تا معنی حریم شخصی رو یاد بگیرن 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
دردمون یکیه خواهر، به هیچ درد آدم نمیخورن ولی انتظاراتی که از آدم دارن افسردمون کرده کاش قبل ازدواجم ...

خب عزیزم چاره نبود از کجا میدوسنتیم حالا همینکه اجاره نشین نستیم شکر با این کرایه های گرون . شما بچه داری مگ چیکار میکنن

حالا خدایی نشنیدی ؟؟  یعنی باور کنم ؟

یعنی یکی در و زنگ خونه تون رو بزنه چندبار نمیشنوی؟؟؟  

عیب ندارع جوابشون رو نده و ناراحت نشو ،،عادی و معمولی رفتار کن،،،

عوضش باعث میشه دیگه زیاد نیان بالا