2777
2789
عنوان

راستشو بگید، دروغ ممنوع😠😠

1666 بازدید | 115 پست

زندگی کدومتون دقیقا شبیه به رمانایی بوده که تو زندگیتون خوندید توضیح هم بدید در موردش، اگه از خودم بپرسید دقیقا زندگیم برعکس داستان هایی که دوست داشتم باشه ونشد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رمان نخوندم

ولی از عاشق شدن شوهرم

تا جواب رد شنیدنشو کلت کشیدن روی منو تهدید کردن و تهشم دزدین من و .....🙂خاک تو سرش

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

رمانا یا خیلی دیگه دپن

یا خیلی دیگه گلستون

رمانی نبود زندگیم

ی جهنم واقعیه

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

رمانو نمیدونم

اما دوستم که در جریان یکم از زندگیمه همش میگه زندگیت شبیه فیلماس😑

بنظر من زندگی همه ادما شبیه فیلمه...فیلمارو بر اساس واقعیت ساختن دیگه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
واقعاااا جدی داری میگی دیگه؟؟؟

اره بخدا

یعنی یه بلبشویی راه انداخت تا خانوادها رضایت دادن

آبرو شرفمون رو برد

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام