یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما هم مشکل منو داشتین؟ خیلی نگرانم موهام به ششددددت میریزه و بغلای سرم کاملا بی مو شده
نه عزیزم دوستم تنبلی داشت رفت دکتر بهش ال دی داد ال دی ریز مو برطرف کرد پریودی منظم کرد دیگه جوش نزد ولی خوب از ریشه درمان نمیشد دیگه اصلاح سبک انجام داد
فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
اصلاح سبکم اصلا سخت نیست در کنار داروها انجامش بده شیرینیجات خیلی محدود یا به کل حذف کن منظورم قند و شکر مصنوعیه مثلا عسل یا خرما یا توت خشک مانعی نداره غذاهای آماده و کنسروی کامل قطع کن ورزش کن روزی نیم ساعت یک ساعت پیاده روی تند داشته باش سالم خواری کن روغن و نمک غذات کم کن مثلا ناهار سالاد کاهو درست کن بدون سس در طول روز بجای کیک و بیسکوئیت سبزیجات و میوه جات بخور
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
اصلاح سبکم اصلا سخت نیست در کنار داروها انجامش بده شیرینیجات خیلی محدود یا به کل حذف کن منظورم قند و ...
حتما این کارا رو انجام میدم خیلی لطف کردی عزیزم
من فکر میکردم فقط رو دوست و مو تاثیر داره و درمان هم داره چند روزه تحقیق میکنم میگن درمان نداره فقط باید کنترل شه نمیدونستم روپوکی استخوان و سینه تاثیر داره و حتی باعث دیابت هم میشه
حتما این کارا رو انجام میدم خیلی لطف کردی عزیزم من فکر میکردم فقط رو دوست و مو تاثیر داره و د ...
نه عزیزم رحم برای خانما مهم ترین عضو بدنه روی همه چی تاثیر داره دیدی مثلا خانمهایی که یائسه میشن بعضیا پوکی استخوان و کمردرد میگیرن یا اصولا موهای خییییییییلی کم پشت و نازکی دارن برای همینه که تخمک گذاری ندارن
1
5
10
15
20
25
30
35
40