2777
2789
عنوان

ریزش مو وآکنه ناشی از تنبلی تخمدان

1855 بازدید | 19 پست

سلام خانما من خیلی وقته ریزش مو دارم و جدیدا فهمیدم که تنبلی تخمدان دارم😭

ایا کسی بوده با کنترل تنبلی و مصرف دارو موهاش و صورتش بهتر شده باشه؟ یا باید تا آخر عمر بسوزم و بسازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصلاح سبک انجام بده خوب میشی 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
شما هم مشکل منو داشتین؟ خیلی نگرانم موهام به ششددددت میریزه و بغلای سرم کاملا بی مو شده

نه عزیزم دوستم تنبلی داشت رفت دکتر بهش ال دی داد ال دی ریز مو برطرف کرد پریودی منظم کرد دیگه جوش نزد ولی خوب از ریشه درمان نمیشد دیگه اصلاح سبک انجام داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه عزیزم دوستم تنبلی داشت رفت دکتر بهش ال دی داد ال دی ریز مو برطرف کرد پریودی منظم کرد دیگه جوش نزد ...

چقدر بهم روحیه دادی چند روزه خواب و خوراک ندارم بخدا 

موهاش و صورتش مثل قبل شد؟

چقدر بهم روحیه دادی چند روزه خواب و خوراک ندارم بخدا  موهاش و صورتش مثل قبل شد؟

آره عزیزم حتی از قبلم بهتر ال دی برای بعضیا ممکنه حالت تهوع یا سردردم بیاره اگه قبلا خوردی مشکلی نداشتی که هیچ اگه خوردی بهت نساخت بگو دکترت عوض کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم حتی از قبلم بهتر ال دی برای بعضیا ممکنه حالت تهوع یا سردردم بیاره اگه قبلا خوردی مشکلی ندا ...

تو داروهایی که دکتر داده ال دی هم هست باید پریود شم از روز سوم مصرف کنم قبلا که بهم نساخته این یکی با ال دی فرق داره امیدوارم که بسازه

اصلاح سبکم اصلا سخت نیست در کنار داروها انجامش بده شیرینیجات خیلی محدود یا به کل حذف کن منظورم قند و شکر مصنوعیه مثلا عسل یا خرما یا توت خشک مانعی نداره غذاهای آماده و کنسروی کامل قطع کن ورزش کن روزی نیم ساعت یک ساعت پیاده روی تند داشته باش سالم خواری کن روغن و نمک غذات کم کن مثلا ناهار سالاد کاهو درست کن بدون سس در طول روز بجای کیک و بیسکوئیت سبزیجات و میوه جات بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو داروهایی که دکتر داده ال دی هم هست باید پریود شم از روز سوم مصرف کنم قبلا که بهم نساخته این یکی ب ...

ان شاءالله که میسازه اسم فرقی نداره مهم تاثیر گذاری فقط روحیه داشته باش ورزش کن سالم خواری کن چند ماه دیگه پوستت میشه عین آیینه ی خرمن موهم داری🥰🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلاح سبکم اصلا سخت نیست در کنار داروها انجامش بده شیرینیجات خیلی محدود یا به کل حذف کن منظورم قند و ...

حتما این کارا رو انجام میدم خیلی لطف کردی عزیزم 

من فکر میکردم فقط رو دوست و مو تاثیر داره و درمان هم داره چند روزه تحقیق میکنم میگن درمان نداره فقط باید کنترل شه نمیدونستم روپوکی استخوان و سینه تاثیر داره و حتی باعث دیابت هم میشه

ان شاءالله که میسازه اسم فرقی نداره مهم تاثیر گذاری فقط روحیه داشته باش ورزش کن سالم خواری کن چند ما ...

امیدوارم که اینطور باشه عزیزم😍

خیلی مهربونی مرسی که وقت گذاشتی 😘

حتما این کارا رو انجام میدم خیلی لطف کردی عزیزم  من فکر میکردم فقط رو دوست و مو تاثیر داره و د ...

نه عزیزم رحم برای خانما مهم ترین عضو بدنه روی همه چی تاثیر داره دیدی مثلا خانمهایی که یائسه میشن بعضیا پوکی استخوان و کمردرد میگیرن یا اصولا موهای خییییییییلی کم پشت و نازکی دارن برای همینه که تخمک گذاری ندارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم رحم برای خانما مهم ترین عضو بدنه روی همه چی تاثیر داره دیدی مثلا خانمهایی که یائسه میشن بعض ...

اره دقیقا 

یعنی همه خانمها با یائسه شدن دوباره موهاشون میریزه . دوباره کچلی و....؟😭