2777
2789
عنوان

روز دختر 😏

310 بازدید | 21 پست

طرف میاد صد تا پست و استوری میذاری با عکس های بچه هاش روزت مبارک دخترم روزت مبارک انگتر دخترش گوشی داره استوریشو ببینه 😒😒😒 خوب بغل دستته تبریک بگو دیگه این همه استوری گذاشتنت جیه 😒😒

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خز بازیه فقط

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حالا اگه ب دخترش فحش میداد ک دنبالش میکردی ریپلای هم میکردی استوری شو بیخیال، دیدن محبت ادمای دور و ...

خنده داره اخه طرف از ترس اینکه بچه هاش سر از کثافت کارایاش در نیارن فالوشون نمیکنه بعد عکساشونم هی استوری میکنه 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

امشب یک استوری دیدم پسر هشت ساله گل گرفته بود روز دختر برای مامانش اینو کجای دلم بذارم؟؟؟؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم گذاشتم خوب  بخودشم نشون دادم چون کوچیک دوستدارم بدون تو هر محیطی چه مجازی چه واقعی بیادشمو عاشقشم 

اونم ذوق کرد

تبریکم گفتم و کادو گرفتم 

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
امشب یک استوری دیدم پسر هشت ساله گل گرفته بود روز دختر برای مامانش اینو کجای دلم بذارم؟؟؟؟

😂😂😂

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
😂😂😂

دادن گل اشکال نداره خیلی قشنگه ولی روز دختر برای مادر شیب بام ...؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️