2777
2789
عنوان

جریمه بگیرم ازش؟؟

144 بازدید | 9 پست

پارسال اردیبهشت ماشین فروختیم طرف نیومد واسه پلاک البته خودمونم دیر رفتیم

حالا بهش وکالت دادیم بره کاراش انجام بده دو روز مونده بود وکالت تموم بشه به واسطه زنگ زدیم برای یادآوری گفت تو راهه داره میره تعویض پلاک

حالا میبینم هنوز پلاک عوض نکرده مهلتشم تموم شده

اگر عوض می‌کرد پلاک آزاد میشد میتونستم ماشین ثبت‌نام کنم، در بدترین حالت ۱۰۰ تومن سود داشت برام

تعویض پلاک نمیکنن که خودشون راحت ثبت‌نامی بخرن

حالا فردا میخوام برم حکم توقیف پلاک بگیرم ، شوهرم با واسطه رودربایستی داره

شما باشین ازش جریمه میگیرین؟؟ واقعا دلم می‌خواد ادبش کنم از یه طرفم پول اینجوری نوش جونم نمیشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

واسطه رودرواسی نداره؟جریمه نه ولی برو توقیف بگیر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسطه رودرواسی نداره؟جریمه نه ولی برو توقیف بگیر

اخه همینجوری توقیفش نمیکنن که باید یه جایی برای جریمه پلیس نگهش داره یهو ببینن پلاک توقیفیه حالا ممکنه ماه ها طول بکشه

جریمه چی شما باشید میگیرید؟؟

من  چندسال پیش پدر ماشین گرفت پلاک زدنش   طول کشید اون زمان  500 تومن طرف گرفت تا بیاد دوباره وکالت بزنه

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
من  چندسال پیش پدر ماشین گرفت پلاک زدنش   طول کشید اون زمان  500 تومن طرف گرفت ت ...

مرسی واقعا منم یه روز مرخصی گرفتم رفتم برای وکالت فردا هم باید برای توقیف برم با بچه کوچک واقعا زحمته برام

پس عرف هست جریمه گرفتن

مرسی واقعا منم یه روز مرخصی گرفتم رفتم برای وکالت فردا هم باید برای توقیف برم با بچه کوچک واقعا ...

خواهش میکنم

یارو گفت  ندی نمیام

دیگه تازه چقدم منت گذاشت

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
جریمه چی شما باشید میگیرید؟؟

نمی دونم جوری ک ادب بشه 

شما بهتر خودتون میدونید باید شکایت کنید یا کار دیگه

اما به هیچ عنوان کوتاه نمیام چون مسخره کسی نیستم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم