2789
عنوان

توروخدا بیاین😭

201 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من یه مطلبی رو میخوام بطور خلاصه بهتون بگم ازتون خواهش میکنم لطفا راهنماییم کنید😭 من ۲۰ سالمه و از زمانی که انتخاب رشته اولیه شروع شد خانواده برام تصمیم گرفتن که چه رشته ای رو برم و من راضی نبودم. من به رشته فنی حرفه ای و هنر علاقه داشتم اما اونا گفتن برو انسانی ما خوشمون میاد معلم بشی. کلا از اولش من داخل درسهای رشته انسانی گیر بودم . افت داشتم و خیلی خوشم نمیومد. و حتی دانشگاه هم قبول نشدم چون علاقه نداشتم. میخواستم از طریق سوابق تحصیلی دانشگاه برم معدلم کم بود نمیشد. ترمیم نمره هم واقعا حوصله درسا و کتابای انسانی رو ندارم که انجام بدم. حالا بازم بزور خانواده و پدرم رفتم دانشگاه آزاد رشته آموزش ابتدایی که باز علاقه چندانی ندارم دلم میخواد انصراف بدم. واقعا حس میکنم به تهش رسیدم چون دیگه چاره ای ندارم. از طرفی در دهن مردم رو نمیشه بست. با حرفاشون آدمو آزار میدن😭 دلم میخواد اگه از دانشگاه انصراف بدم یه حرفه ای کاری چیز دیگه ای برم که هم برا خودم خوب باشه و هم دهن مردم رو بشه بست. چون خانوادم خیلی رو حرف مردم حساسن و هرکسی حرفی چیزی راجب دانشگاه و من کلا بزنه تمام بازخوردش و حرفای بدش به من برمیگرده. توروخدا هرکسی میتونه یه راهنمایی کنه که من حالا باید چیکار کنم؟ چی برام خوبه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلم هنر میتونی بشی؟ که علاقه داشتی خوبه هنرت؟

میتونی بری آموزشگاها یاد بدی بعضیاشون اول میسنجن بعد قبولت میکنن. از جاهای کوچیک شروع کن رزومه و سابقه کار جمع کن برو با آموزشگاهای بزرگ همکاری کن بعد...