2777
2789
منم امشب بهش فکرکردم حتی به همسرم گفتم😔 بچم مریضه حتی نمیتونم دکتریش کنم ایقد تحت فشاربودم گفتم کلی ...

انشالله خدا نورو به زندگیتون بتابونه و حال دلتون خوش بشه ♥️انشالله کوچولوتو خدا شفا بده 😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امشب بهش فکرکردم حتی به همسرم گفتم😔 بچم مریضه حتی نمیتونم دکتریش کنم ایقد تحت فشاربودم گفتم کلی ...

جمع کن خودتو شوهرت خودش بره کلیه ای بفروشه بچه مادر میخواد چ خبرتونه امشب چندین نفر دیدم اینو‌ میگید 

هزیزم بعدش صد بدابر پول اون کلیه باید خرج دکتر دوا و داروهات کنی تموم داروهای بیماری کلیه تحریمه و هزینه اش خیلی بالاس و اینکه تا اخر عمر باید مصرف کنی وگرنه همون یه کلیه ات هم‌پس میزنه باز خودت باید پول بدی کلیه بخری و هزار دردسر پس عاقلانه فکر کن

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
خالم تازه پیوند شده کلیه خرید ۷۰ تومن

اون نخریده کسی اهدا کرده ک باید چن ماه ت نوبت صف اهدا بمونه پلی کسی ک عجله دارع میخاد سریع اهدا بشه وقت ت صف موندن نداره قیمتشم الان حداقل ۳۵۰ میلیون