2777
2789

من از بچگی دیدم مردایی ک نماز میخوندن و روزه میگرفتن ولی ب شدت هیز بودن برای همین همیشه باورم ب مردا منفی بود تا اینکه بزرگ شدم و با نصیحت خیلیا افکار منفیم و خنثی کردن و من مثبت اندیش شدم و ازدواج کردم 

اما الان شوهر نماز خون و روزه گیرم ب شدت هیزه 

همش تو تاریخچه جستجوی اینترنش میبینم دنبال فیلم های مستهجن و اندام برجسته و....چشم چرانیش تو خیابونم ک بماند 

امشب ک دیگه دلم خیلی شکست چون هیچجوره براش کم نمیزارم ب شدت ازش سرد شدم و فقط بخاطر دخترم سکوت میکنم و عین مرده متحرک روزامو کنارش میگزرونم خستم از تمام ادمهایی ک خدارو هم بازی میدن ک فقط هوسرانی کنن حتی ب اسم شکرگزاری ب امیدهم خوابی با حوریان بهشتی ۰،۰لعنت ب دنیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سعی کن انسان بزرگی باشی هرکسیو اعمالشو به پای خودش مینویسن شوهرتم اعمالش یه روز به خودش برمیگرده شما سعی کن انسان باشی وبنده خدا وماموریت خودتو توی این دنیا درست انجام بدی توکل به خدا کن وکارتو برای خدا درست کن

الهی بگردم :((( میدونم خیلی سخته

خیلی سخته انگار همش دارن بازیت میدن باور کن ب خدا گفتم اگ میخاستی گناهامو بنویسی پاش امضا کن ک چرا با نماز و روزه شکرت نکردم چون فقط هرزگی دیدم از اون ادما

عزیزم سعی کن انسان بزرگی باشی هرکسیو اعمالشو به پای خودش مینویسن شوهرتم اعمالش یه روز به خودش برمیگر ...

باور کن تا میرم نماز بخونم ادمایی ک ب اسم و نماز و روزه هزار کار کردن کاراشون عذاب روحم میشه و نمیخونم 

باور کن تا میرم نماز بخونم ادمایی ک ب اسم و نماز و روزه هزار کار کردن کاراشون عذاب روحم میشه و نمیخو ...

اصلا اینطور فکر نکن قرار نیست همه مثل هم باشند بله آدم دورو ومنافق وریاکار خیلی چندشه وخدا خودش میدونه بااون جور آدما چجوری رفتارکنه ولی شما سعی کن خودت را برای خدا خالص کنی نمازبخون روزه بگیر مطالعا کن فیلمهای خوب ببین بادختر گلت صفا کن یه مادر خوب باش راهی که میدونی درسته را انتخاب کن خدا خودش حامی وپشتت میشه به این مسایل گذرا هم فکر نکن مثلا هیزی کنه چی میشه شخصیت وایمان خودشو میبره زیر سوال

اصلا اینطور فکر نکن قرار نیست همه مثل هم باشند بله آدم دورو ومنافق وریاکار خیلی چندشه وخدا خودش میدو ...

بله همینطوره 

من از این میسوزم ک هم مریضه هم تمام چیزایی ک داره و تو رفاهه مال منه فقط ماشینش برای خودش بود دیگه صفر حساب کن خب 

از اینهمه ازخودگذشتگی و سکوت خودم بیشتر گله دارم باور کن فقط ب خاطر دخترم ک ب روش نمیارم چون میدونم با دعوا ارامش بچم خراب میشه 

دیگه نمیخام سرچ کنم گند کاریاشو هر چی کمتر بدونم کمتر ب خودم اسیب میزنم ولی نمیبخشمش حتی اگ یه روز مونده باشه ب زندگیش هم حلالش نمیکنم