2777
2789

تایپ کردم 

اما دیدم تاپیک قفل شده

@hadi_f  

دقیقا

منم میگم چرا همه جا باید تفکیک جنسیتی باشه😐

به جای اینکه همه جا زن و مرد یا دختر و پسر رو از هم جدا کنن باید تعامل و رفتار درست در کنار هم رو یادمون بدن

اتفاقا خیلی خوبه که آقایون اینجان (البته به جز اون مواردی که قصدشون فقط مزاحمت هست) 

اینجوری خیلی راحت با طرز فکر و رفتار خانوما آشنا میشن و حتی برعکس ماهم از طرز فکر و رفتار و دغدغه آقایون مطلع میشیم.....

متاسفانه خیلی از خانوما فقط جبهه میگیرن به جای تعامل درست......

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

شما چرا انقدر طرف منی و بهم اهمیت میدی؟🙂

نی نی یار کاربری قبلیم رو سر هیچ و پوچ تعلیق کرد😏 چرا؟ چون پسر بودم؟😔دلیل تعلیق شدن کاربری قبلیم یک دختر بود!از من خوشش می‌اومد ولی من بهش اهمیت ندادم کینه‌ای شد😏شک ندارم با نی نی یار سر و سِری داشت چون وقتی نی نی یار رو تگ کرد تعلیق شدم😔بی‌شک تو تاوان همه ی گناه های شوهر آینده‌ات هستی(حاوی مخاطب)😏🤣طرف شب بدون خرس و عروسک خوابش نمیبره بعد برای من فاز سنگین برمیداره🙂خانم ها متاهل درخواست ندن چون قبول نمیکنم🙏🏻
شما چرا انقدر طرف منی و بهم اهمیت میدی؟🙂

طرف شما نیستم اصلا.....😐😐😐

اصلا منظورمو فهمیدی؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله در کنار نرهای بی خاصیت مرداي خوبم وجود دارن اگه بشه درست تبادل نظر کرد گاهی ميتونه مفید باشه&nbs ...

دقیقا....

برای مزاحما فقط باید گزارش زد...

یاد حبیب افتادم بین اینهمه آدم چرامن😂

منم یاد اون دیالوگ حبیب افتادم ..😅

یاد حبیب افتادم بین اینهمه آدم چرامن😂

خب راست میگم ۱۰۰۰ نفر اومدن تو تاپیکم یکی برام تاپیک نزد و ناراحت نشد اما ایشون؟ خدا میدونه قضیه چیه به هرحال من ازش ممنونم

نی نی یار کاربری قبلیم رو سر هیچ و پوچ تعلیق کرد😏 چرا؟ چون پسر بودم؟😔دلیل تعلیق شدن کاربری قبلیم یک دختر بود!از من خوشش می‌اومد ولی من بهش اهمیت ندادم کینه‌ای شد😏شک ندارم با نی نی یار سر و سِری داشت چون وقتی نی نی یار رو تگ کرد تعلیق شدم😔بی‌شک تو تاوان همه ی گناه های شوهر آینده‌ات هستی(حاوی مخاطب)😏🤣طرف شب بدون خرس و عروسک خوابش نمیبره بعد برای من فاز سنگین برمیداره🙂خانم ها متاهل درخواست ندن چون قبول نمیکنم🙏🏻
خب راست میگم ۱۰۰۰ نفر اومدن تو تاپیکم یکی برام تاپیک نزد و ناراحت نشد اما ایشون؟ خدا میدونه قضیه چیه ...

من برای شما تاپیک نزدم

یه آقایی کامنت منو ریپ کرد منم خاستم جوابشون رو بدم دیدم تاپیک قفل شده ایشون رو تگ کردم

برای شما هم ناراحت نشدم اصلا

دوست دارم هممون به آگاهی برسیم و کنار هم محترمانه تعامل کنیم

دیگه نمیدونم شما چرا به خودت گرفتی؟؟؟😐

من برای شما تاپیک نزدم یه آقایی کامنت منو ریپ کرد منم خاستم جوابشون رو بدم دیدم تاپیک قفل شده ایشون ...

باشه باشه😊

امضاشو بخونی کاملا متوجه میشی

متوجه شدم ☺😅

خب راست میگم ۱۰۰۰ نفر اومدن تو تاپیکم یکی برام تاپیک نزد و ناراحت نشد اما ایشون؟ خدا میدونه قضیه چیه ...

شمام مثل همون حبیب توهمی هستیا 😂خوب بده یکی ازت جانب داری کرده خب اونجا اومده جوابتو بده قفل کردی...لابد الان به منم که ریپلی کردم میخوای بگی بین اینهمه آدم چرامنو ریپلی کردی وای با لحن همون حبیب اومد توذهنم🤣