2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههههههه تو میبینیییییی

آره از کنارشون رد میشی میبینی چقد ازشون بلندتری.من پسرداییام خواستکارم بودن قبلا اما قدشون ۱۶۰ یا۱۵۰اینا بود فک کنم. کوتاه بودن واسه همون اصلا قبول نکردم خیلی ضایع بود😂

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

نه عزیزم کسی نمیگه. من و همسرم ۳سانت تفاوت قد داریم. ولی همسرم تو جمع خیلی قابل احترامه برای بقیه. ...

اره واقعا

متاسفانه اطرافیان بعضی مواقع خیلی بیشعور هستن و اینارو ب رو میارن

خواستگاری داشتم یکم ازم بلندتر بود جلو روم گفتن ادم قدبلندتر انتخاب کن

اون قسمت نشد حالا نمیدونم برا بقیع چ کنم

حتما قدبلند انتخاب کنم یا چی

اره واقعا متاسفانه اطرافیان بعضی مواقع خیلی بیشعور هستن و اینارو ب رو میارن خواستگاری داشتم یکم از ...

دقیقا اول ازدواج ما چند نفر گفتن حیف من.

اما الان همه میگن حیف همسرم😂

ببین حال دلت با کی خوبه.

وقتی حالت کنارش خوب باشه همه دنیا هم بگن بده تو واست مهم نیست چی میگن.و از بودن کنارش لذت میبری.

ان‌شاالله یکی بیاد تو زندگیت ک اول حال دلت کنارش خوب باشه بعدم از لحاظ ظاهری اوکی باشه واست

خدایا شکرت
خانواده مادریشون کوتاه بودن یا پدریشون؟

هردو کوتاه بودن کلن داییام کوتاهن خاله هامم همینطور مامانمم خیلی کوتاه تره از من اما بابام قدبلنده من ب اون رفتم خودم دوس داشتم ۱۶۰باشم بتونم کفش پاشنه دار بپوشم الان مجبورم اسپرت بپوشم☹

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

دقیقا اول ازدواج ما چند نفر گفتن حیف من. اما الان همه میگن حیف همسرم😂 ببین حال دلت با کی خوبه. و ...

ممنونم عزیزدلم سلامت باشین

من اون رو دیگ قبول کرده بودم ولی ایقد گفتن ک ازش سرد شدم واقعا

اره منم قد خودم ۱۶۷،۸  عاشق کفش پاشنه بلند هم هستم

خخخ منم خیلی دوس دارم اما بپوشم مسخرم میکنن😂اسمت نوراس؟چن سالته عزیزم؟اسمه دخترمو میخوام بذارم نورا اولی اسمش نفسه😄

هردو کوتاه بودن کلن داییام کوتاهن خاله هامم همینطور مامانمم خیلی کوتاه تره از من اما بابام قدبلنده م ...

داداش هم دارین؟اون قدش چقدره؟از پدرتون بلندتره؟

آخه من طبق چیزایی ک خوندم قد پسر به خانواده مادر میره

خدایا شکرت
خخخ منم خیلی دوس دارم اما بپوشم مسخرم میکنن😂اسمت نوراس؟چن سالته عزیزم؟اسمه دخترمو میخوام بذارم نورا ...

وایییی نه مسخره چرا

اصن حس قدرت بهم میده حس میکنم خیلی شاخم  نه اسم مستعارم نوراس

من ۲۰سالمه

عزیزممممم خدا حفظش کنه نفس خانومو اره حتما بزار نورا خیلی قشنگهههههه هم امروزیه و هم بامعنی

داداش هم دارین؟اون قدش چقدره؟از پدرتون بلندتره؟ آخه من طبق چیزایی ک خوندم قد پسر به خانواده مادر می ...

نه متاسفانه خواهر برادر ندارم اما کلن سمت پدریم قدبلندن سمت مادریم قد کوتاه

داداش هم دارین؟اون قدش چقدره؟از پدرتون بلندتره؟ آخه من طبق چیزایی ک خوندم قد پسر به خانواده مادر می ...

اما پسرخاله دختر خاله همم ب پدراشون رفتن قدبلندن پسرخالم از من خیلی بلندتره