2777
2789
عنوان

دوبار هواسم نبوده

311 بازدید | 14 پست

دوبار هواسم نبوده دستم خورده به کلمه ی خروج از نی نی سایت خودمو تعلیق کردم

پس چطور بعضیا میان تاپیک غیر اخلاقی میذارن که تعلیق شن وقتی با یه اشاره میتونن خودشون   خودشون و تعلیق کنن

و اما خدا سومی رو بخیر کنه

کاربری اولم اسمش کلبه ی دوستی بود

کاربری دومم اسمش پر دردم بود

اینم که سومیه که الان عضو شدم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خروج میزنی تعلیق نمیشی ک باز میتونی وارد اکانت بشی

من هر دوباره که خروج شدم دوباره خواستم وارد شم زد  تعلیق شدی☹

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا من هزار بار خروج زدم دوباره وارد شدم😐مطمعنی قبلش چیزی نگفتی؟  منم کاربری قبلیم ر سر ی چیز ...

اره مطمئن مطمئنم چون پریشب انگشت خودم خورد خروج شدم دیگه نتونستم وارد شم

من هر دوباره که خروج شدم دوباره خواستم وارد شم زد  تعلیق شدی☹

یعنی من الان اون یکی اکنتم فعاله

وا من هزار بار خروج زدم دوباره وارد شدم😐مطمعنی قبلش چیزی نگفتی؟  منم کاربری قبلیم ر سر ی چیز ...

اینم شانس مایه🤦‍♀️

همین الانم امتحان کردم تعطیل نشدم😐

من الان از کجا بفهمم اون یکی فعاله یا نه چندبار خواستم وارد شم نشد که نشد

من الان از کجا بفهمم اون یکی فعاله یا نه چندبار خواستم وارد شم نشد که نشد

نمیدونم اگ میزد تعلیق شدی پس تعلیق شدی دیگ منم کاربری قبلیم یهو دیدم خارج شده از اکانتم نی نی سایت بود ولی کاربریم نبود نمیتونستم چیزی بگم فقط میتونستم لایک کنم دیگ خواستم وارد بشم نوشت تعلیق شدم  مگ ی اخطار نمیدن اول😕

نمیدونم اگ میزد تعلیق شدی پس تعلیق شدی دیگ منم کاربری قبلیم یهو دیدم خارج شده از اکانتم نی نی سایت ب ...

فکر کنم خروج شی

چند روز از روش بگذره تعلیق میشی

ولی همون لحضه که وارد شی قبول میکنن

فکر کنم خروج شی چند روز از روش بگذره تعلیق میشی ولی همون لحضه که وارد شی قبول میکنن

ی پیامی میاد همونجا ک میزنه تعطیل شدی نمیدونم باید ایمیل بدی یا بجایی پیام بدی ب نی نی یار ک درخواست کنی کاربریتو برگردونه میتونی بری بپرسی چرا تعلیق شدی واسه خروج فکر نکنم تعلیق بشه خیلیا بعد چند ماه برمیگردن با کاربری قبلیشون

تو باید بگی ::::

دنیا به کام ما نبوده است تاکنون
من‌بعد هم به کام شما، ما نخواستیم!!!!!!!!

عین خودمی   

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹
تو باید بگی :::: دنیا به کام ما نبوده است تاکنون من‌بعد هم به کام شما، ما نخواستیم!!!!!!!! عی ...

👌👌