الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
با ابن کارا بازم نمیشه کاخ خرید باید یه شغل خارج تصور داشت
یکی تو همین سایت میگفت شوهرم دلال بنگاه هست تو یه منطقه کارش خیلی خوبه، ماهی یه میلیارد در میاره ولی به من چیزی نمیده آدم فکر میکنه نمیشه ولی وقتی دو سه ساعت تو بنگاهها میشینی میبینی نههههه میشه
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
با ابن کارا بازم نمیشه کاخ خرید باید یه شغل خارج تصور داشت
صاحب یکی از برند ها که یه خانوم بود مگه ندیدید یدونه از این ویلا ها تو آمریکا داشت چرا نشه ، تو کارخونه یه تومن هرار تومن میشه
اصلا طبق تعرفه کار نمی کرد تو یه ملک ۱و نیم میلیاردی ۱۵۰ میلیون عایدش شد تو یه ساعت ، شما برو به ملکهای بالا و رقم های بالاتر