2777
2789
عنوان

امشب یه تبلیغ خیلی سمی برای فرزندآوری از اخبار دیدم حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو ماه دیگه میشن پنج تا 

خدا حفظشون کنه به شما هم سلامتی بده برای بچه هات مادری کنی،لوله هاتو ببند

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

دیگه از اینا چه توقعی داری 

تنها ری اکشن ممکن عوق زدنه😷😷

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان شاخای پشیمونی رفتن یعنی پشیمون نیستی؟ 

پشیمونم دیگه 

پستم طعنه داشت به اون تبلیغ 

اینکه میگم اگر پشیمونی شاخ داشت الان شاخام تو آسمون هفتم بود 

یعنی اینقدر بلند بود که تا آسمان هفتم رفته بود از شدت پشمونی 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
پشیمونم دیگه  پستم طعنه داشت به اون تبلیغ  اینکه میگم اگر پشیمونی شاخ داشت الان شاخام تو ...

ها 

منم مخالف زود ازد کردن و بچه زیادما ولی بچه یه جوریه ک وقتی میاد دگ پشیمون نمیشی بنظرم

یک عدد چپی 

ها  منم مخالف زود ازد کردن و بچه زیادما ولی بچه یه جوریه ک وقتی میاد دگ پشیمون نمیشی بنظرم

من شوهرم پشمونم کرده 

با خانوادم خیلی مشکل داره

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️