2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من ۳۳ سالمه اصلا خاستگار ندارم یکی اومد دوسش داشتم اونم خیلی ادعا می‌کرد عاشقمه و بعد از من‌میمی ...

نه گلم قبول نمیکنم 

قشنگ هر جا بتونن در برن و خودشونو نشون ندن 

سر این مهریه قشنگ خودشونو نشون میدن.

و دوست داشتنشون معلوم میشه

عزیزم اگه زنگ نمیزنه داره سفت زنی می‌کنه.میخاد به شما فشار بیاد تا قبول کنین والا اونم الان تو شرایط ...

همه همینو میگن 

ولی با خودش نمیگن من بدم میاد از کارشون و میزنم زیر همه چی 

من موقعی ک شوهرم میخواست بیاد خواستگاری قبلش با پدرم حرف زدم گفتم واس بردارم هرچی هس واس منم هم ...

عزیزم درسته 

ولی مشکل من  اخلاقش

که سر مهریه با من قهر کرده

عزیزم اگه زنگ نمیزنه داره سفت زنی می‌کنه.میخاد به شما فشار بیاد تا قبول کنین والا اونم الان تو شرایط ...

عزیزم بار آخر  هم به خودش و هم خانوادشگفتم کاری از دست من برنمیاد 

منم ی بار نامزدی بهم زدم برا ده سال پیش اومدن خاستگاری پسر گفت مهریه رو دانشجویی حساب کنید! انگار من کالا هستم میخان بخرن منو!!! منم گفتم ن حالم ازش بهم میخورد بازم به خاطر اصرار خونواده ها تا پای عقد رفتیم ولی من شبی که فردا قرار عقد بود همه چی رو به یکباره بهم زدم دلم باهاش صاف نمیشد 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤