2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
منم ب خواستگارم گفتیم ۱۱۴ تا سکه  همه خونوادشون راضی بودن قبول کردن  خوده آقای دوماد قبو ...

کاش بابات میگفت منم نمیدونم از کجا معلوم کم باشه فردا شما دخترمو با دوتا بچه ول نمیکنی بری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مرد هیچی رو به نام خودش نمی خره😒😒

بنام هر کسی بخره باید نصفش بره بنام زن یا شوهر اون 

مثلا بنام خواهرش باشه نصفشم شوهر خواهر 

بنام مادر نصفش پدر و بالعکس 

بنام برادر نصفش زن برادر 

و... اینم با راه حل باید داشته باشه 

ولی مشکل بزک ما اینه اکثریت جامعه نه به تنصیف اموال نه به جایگاه زن نه به مهریه احترام و ارزشی قائل نیستن

.

بیخیال این وصلت شو ارزش تو برااونا۱۰تا سکه هس.نه زنگ بزن نه جوابشو بده.دختری اولین ازدواجت هم هست ۱۰ ...

والا جای ما با اینکه طرف میدونه این یارو هر روزی با یکی بوده و چون دوتا دختر معلول داره اومده گفته میگیرمت به شرطی که دخترامو جمع کنی و سی مثقال طلا هم مهریه شو گذاش و عقدش کرد

بنام هر کسی بخره باید نصفش بره بنام زن یا شوهر اون  مثلا بنام خواهرش باشه نصفشم شوهر خواهر&nbs ...

خوب اینطوری شوهر من می خره به نام مادرش. میشه نصفش به نام مادرش نصفش به نام پدرش . چیزی به من نمی رسه😒😒

خوب اینطوری شوهر من می خره به نام مادرش. میشه نصفش به نام مادرش نصفش به نام پدرش . چیزی به من نمی رس ...

میدونم میگم بازم اینا راه حل داره مثلا پیگیری تراکنش های مالی و... . ولی اصلی ترین مشکل تفکر مرداست 

.

تو جامعه ای که مرد حق داره چهارتا زن عقدی و الا اخر صیغه ای داشته باشه مهریه زیر صدتا اشتباهه. درسته ضامن زندگی نیست اما میشه باهاش طرفو زیر فشار گذاشت یکم عقدتو خالی کنی والا. والا شوهر من پولدار نیس گفت منکه ندارم چه ده تا چه صدتا پس هرچی خودت گفتی قبوله آب که از سر بگذره چه یه وجب چه صد وجب. منم گفتم ۲۵۰تا. خونوادشم ناراضی بودن راضی کرد. با منم اصلا بحث نکرد که کمش کن. سه سال پیش البته.

الانم خونه زندگی بنام منه با اینکه من سرکار نمیرم. تا عمر دارم هیچوقت تو هیچ شرایطی ازش درخواست مهریه نمیکنم ولی یه روزی در حقم خیانت کنه دهنشو صاف میکنم حقوقشم ازش میگیرم.

دقیقا الانم شوهرش فک میکنه خانوادش از مهریه زیاد نجاتش دادن.همش بفکر خانواده. به خواهرم زور میگه اذی ...

آره اگه مسئله مهریه بود که تا حالا تموم شده بود حل شده بود 

اخلاق نداره