2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147271 بازدید | 2023 پست
آره آدم تو این مواقع میخاد پشت آدم باشن ، تو دل آدم میمونه اینکارشون منم این چن وقته کارم شده گریه& ...

امیدوارم خریت نکنی و بهش بره نگی و الا پیرت میکنن

تموم کن این رابطه سمیو 

واقعا ب درد نمیخوره فردا روز تو خرج کردند تو همه چیت دخالت میکنن 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اگه مهریه اش با اموال شوهرش برابری نکنه از اموال پدرشوهر میگیرن 

نه عزیزم نمیگیرن 

خاله من همسرش فوت شد و رفت دنبال مهریه اش و گفتن هر چی همسرت داشته مال تو میشه چون مهریت هست ولی از اموال پدرشوهر نمیدن چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی به عاقبت بخیری و شانس...والا منم هرروز به دخترامون میگم اگه شوهرای شما شوهر یکی دیگه بود الان ...

آره واقعا ، حالا خدا رو صد هزار مرتبه شکر که اون قسمتم نشد یکی صد پله از اون بهتر الان شوهرمه

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
مطمئن باش هیچ دختری قبول نمیکنه خواستگار من ، مهریه من رو قبول نکرد برای زن الانشم خونه نزده   ...

بله آدم با خونه دستش به یه جا بنده .

واسط میگفت انگار میخان بیان بگن ۱۰۰ تا سکه میکنیم ولی خونه نه 

بابا منم از اول گفته سکه هم ندین طوری نیس 

ولی خونه چرا باید باشه

لیاقتتو نداشته عزیزم بهش فکر نکن دیگه گذشته ها گذشته واسه دوست منم دقیقا همین اتفاق افتاد و سر مه ...

درست میگی گذشته و تموم شده

ولی چون باهاش رابطه جنسی داشتم نتونستم راحت فراموشش کنم

ولی اون راحت گفت فراموشم کرده 

سنگین تموم شد برام 

درسته بهش دل بستین اما وصلت با این خانواده درست نیست  من به جای شما بودم حتی اگه دوباره طرف بر ...

خودمم دلم چرک شده ازشون 

اصلا نمیخام با پدرش رو به رو شم 

بله عزیزم . خیلی طرف خانوادشه  همه دارن بهشون میگن اشتباه میکنین ولی حرف حرف خودشونه

چرا همه میگن اگر دوستت داشته باشه مهریه رو قبول میکنه و برمیگرده 

اسی شما هم اگر دوسشداشتی ده تا سکه رو قبول میکردی 

معلومه مهریه انقدر برات مهم هست که بخاطرش نامزدیت رو بهم زدی