2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
بهتر ، بزار بهم بخوره تجربه من اينه گلم ، مردي كه سر مهريه خسيس بازي در مياره  تا اخر خسيسه&n ...

دخترشون هنوز ازدواج نکرده و میدونم پوست پسر مردم میکنن براش .

و نظرشون اینه اگه دامادشون خواست بده به زنش ولی 

ما موافق نیستیم  برا عروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه بالا خونه باباش دادن به این . ما گفتیم از همینجا بدین  بعد خونه دار شد جابه جا کنین  ...

تازه متوجه شدم شما از پدر ایشون توقع دارید که خونه به اسم شما بدن اینکار شما زیاده رویه هرکی جای پدر باشه قبول نمی کنه که خونش رو حتی دو دونگ رو به نام تازه عروس بده و خودش رو‌تو دردسر بندازه  خونه پدر نامزدت ربطی به شما نداره خواسته شما از پدر همسره نه خود داماد  توقعتون زیادیه صبر کن انشالله داماد خودش صاحب خونه شد به نامت بزنه  اینو‌میتونید  تو عقدنامه قید کنید 

ادلیل اینکه تا الان حرف از مهریه نگفتین هم میتونه این باشه که میخواستین نامزدت وابسته بشه و درخواست شما رو به خانوادش دیکته کنه  اینم احتمال داره 

همونطور که ده تا کمه دو دونگ خونه مردمم درست نیست

این ده تا هم الان میشه ۳۰۰ تا شاید شرایط مالی ندارن الان بیاد بگه ۱۰۰ تا بعد نتونه بده میان میگن و ...

اخا کی تو این دوره زمونه ده تا میگیره 

والا زن آقاجون من بیشتره 

آخه من مگه میخام ازش بگیرم الان

مهریه الان من هم ۱۱۰ تاست با سه دونگ یه واحد آپارتمانی

در صورتی که باباش فرمودن ۱۴ تا!

ولی پسرشون بدون اینکه خونوادش بفهمن قبل از عقد قرار محضر گذاشت و آپارتمان رو بهم داد و گفت که لطفا خونوادش نفهمن

اگه پسر بخواد همه کاری میکنه که نظر مثبت خونوادت رو بگیره

تازه متوجه شدم شما از پدر ایشون توقع دارید که خونه به اسم شما بدن اینکار شما زیاده رویه هرکی جای پدر ...

من نمیدونم ولی ایشون گفتم تو شهرشون  رسم‌هست که من اینم دیدم بعضی از شهر ها و  روستا ها علاوه بر مهریه و شیربها ی‌تکه زمین یا نصف خونه هم پشت قول نامه عروس میکنن اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم رسم جاهای مختلف با‌هم فرق میکنه