حق طلاق و اینا رو ازش بگیر مهریه هم بزار ۱۴ تا بنظرم خیلی خوب باشه الان تو این دوره زمونه که هم پسرا و هم دخترا از لحاظ مالی تو تنگنا هستن . بعد چون مهرتم کمه جهیزیه هم لازم نیست زیاد بخری راحت بگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم نمیخام از خودم تعریف کنم من نامزدم که بودم خواستگار داشتم از همه لحاظ ازش ...
عزیزم منم دوبار تجربه نامزدی تا مرحله آزمایش و خرید حلقه داشتم هر دو هم سر مهریه بهم خورد اولی میخواست عندالاستطاعه بنویسه رد کردم با اینکه ادعای دوست داشتن داشت دومی هم سر مهریه هر دو خسیس بودن خیلی ناراحت بودم ولی چاره ای نیست باهاش کم کم کنار اومدم
بديش اینه از الان به فکر جدایی آن گفتن اگه فردا ول کرد رفت ما چیکار کنیم
دقیقا الانم شوهرش فک میکنه خانوادش از مهریه زیاد نجاتش دادن.همش بفکر خانواده. به خواهرم زور میگه اذیت میکنه مام که مخالف مهریه کم بودیم باهامون بدرفتاری میکنه ازش خوشم نمیاد خواهرم اذیت میکنه لباس و اینا نمیخره براش.رابطشم با ما خیلی کمه جرات نداریم خونش بریم الان شما گفتی پدرم میگه مهریه زیاد بعدا ممکنه پدرتو راه نده اینجور آدما خسیسن و بدبین مساله مهریه نیست مساله رفتار و اخلاقه که نداره
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت