2777
2789
عنوان

بدترین بیماری روانی مسخ

610 بازدید | 47 پست

بچه ها تا الان فک میکردم بدترین بیماری روانی وسواسه ولی الان فهمیدم مسخ هست.

خیلی بده نتونی واقعیتو تشخیص ندی خیلی بده همه ی دنیا یه دفعه غیر واقعی شه واست خیلی بده دست رو هر چی بزاری هزار بار تکرار بشه اون لحظه تو ذهنت

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دید کی تشخیص مسخ رو داده..

و نکته دیگه اینکه مسخ هم راه درمان و راهکار خودش رو داره..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
باید دید کی تشخیص مسخ رو داده.. و نکته دیگه اینکه مسخ هم راه درمان و راهکار خودش رو داره..

😭😭😭راه درمانش چیه وقتی درمان دارویی نداره چطور میشه خوب بشم

از صبح استفراغ کردم همش بغض حالت تهوع ته دلم انگار چنگ میوفته فک نمیکنم دیگه بتونم خوب بشم همش فک میکنم دیگه به دنیای قبلیم برنمیگردم انگار هی میمیرمو زنده میشم احساس میکنم هیچی واقعا نیست

😭😭😭راه درمانش چیه وقتی درمان دارویی نداره چطور میشه خوب بشم از صبح استفراغ کردم همش بغض حالت تهو ...

مگه قراره همه چیز با دارو درمان بشه؟؟! 

شما برید پیش روانشناس، روان درمانی و درمان مخصوص بخودش رو داره اینم مثه هر کدوم از ناراحتی های روحی روانی دیگه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
مگه قراره همه چیز با دارو درمان بشه؟؟!  شما برید پیش روانشناس، روان درمانی و درمان مخصوص بخودش ...

آخه افسردگی دارو داره وسواس دارو داره اسکیزوفرنی دارو داره دو قطبی دارو داره هر بیماری روانی دارو داره به جز مسخ و این خیلی ناامیدم کرد به زندگی.

وقتی مغزم مشکل شیمیایی داره و داروشم نیست چطور میخاد با حرف زدن خوب بشم وقتی همه چی غیر واقعی هست چطور می خواد با حرف زدن واقعی بشه😭

بازم ممنونم برای دلداریت کاش زودتر از این کابوس لنتی رها بشم

آخه افسردگی دارو داره وسواس دارو داره اسکیزوفرنی دارو داره دو قطبی دارو داره هر بیماری روانی دارو دا ...

من دلداری به شما ندادم، من بعنوان یه روانشناس متوجهم که چی دارم به شما میگم، 

هر اختلالی درمان داره....در ضمن تمام مواردی که نام بردی دارو داره، بله دارو میدن اما دارو به تنهایی هیییچ اختلال روانی رو درست نمیکنه، روان درمانی نیازه، روان درمانی هم صرفا گفتگو و حرف زدن نیست! هر کدوم این بیماریها پلن درمانی خاص خودش رو داره، درمان روان با حرف زدن یکی نیست! وگرنه همه میرفتن تو کوچه خیابون باهم حرف میزدن خوب بشن، چرا برن پیش روانشناس؟؟!  

من دلداری به شما ندادم، من بعنوان یه روانشناس متوجهم که چی دارم به شما میگم،  هر اختلالی درمان ...

آخه تو یه تاپیک دیدم یکی گفت رفتم روانشناس واسه درمان بعدش گذاشته به نصیحت کردنم که سعی کن اینجور نباشی فلان منم فکر کردم اینطوره.

پس اگه حرف نیست چطور میتونه خوبم کنه🥲

آخه تو یه تاپیک دیدم یکی گفت رفتم روانشناس واسه درمان بعدش گذاشته به نصیحت کردنم که سعی کن اینجور نب ...

بخاطر حرف یکی شما نتیجه گیری میکنی اونم تو نی نی سایتی که اکثرا بدون علم و آگاهی صحبت میکنند؟

الان انتظار داری من بیام پروسه درمان رو تویه پارگراف بنویسم برات واقعا؟ 

اگه دنبال راه درمانش باشی واقعا بهت گفتم که درمان داره و میری دنبالش..به جای تو نی نی سایت یکم سرچ کن تا ببینی چکار باید کنی. 

داغون شدم با این بیماری کسی درمانی پیدا کرد به منم بگه از زندگی افتادم دارم حرف میزنم با یکی یهو صدای خودم میپیچه تو سرم و انگار خوابم و مضطرب میشم و مکالمم بهم میخوره. سخته کنترل کنم خودمو.

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.
سلام عزیزم خوبی شما مسختون خوب شد منم اینجور میشم

سلام آبجی جان بله من خوب شدم برای من دلیل مصرف و اعتیاد به مخدر گل بود اما چون من راجبش زیاد خوندم میگم که مسخ میتونه با حملات استرسی و استرس های شدید هم به وجود بیاد پس سعی کنید از استرس دور بمونید و انرژی مثبت به خودتون بدید برای خودتون هدف تولید کنید و برای رسیدن به اهدافتون پیشرفت کنید و خودتونو سرگرم کنید انشالله بهتر میشید.

علائم شما چی هست الان؟