2777
2789
عنوان

ازدواج

137 بازدید | 7 پست

من یه مورد برام‌اومد چندین ماه هم‌باهم بودیم همه چی عالی پیش میرفت یهو جلسه خاستگاری دعوا شد و بهم خورد... بنظرم خدا کمک کرد بهم‌خورد چون مناسب نبودو من کور شده بودم اما بنظرتون چرا ازدواج نمیکنم!؟! دارم ۳۰ رو تموم میکنم دیگه درحال دیونه شدنم چرا هی یه چی میشه ک‌بهم بخوره

کارو تحصیلاتم دارم موندم چ وضعیه... البته چن سال پیش ازدواج ناموفق داشتم خودمم جدا شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ازدواج این روزا خیلی سخت شده بهتره بگم ملت خیلی دارن سخت میگیرن خدایی

اصلا دقیقه ۹۰ بهم میخوره اونی ک قصدش جدیه یا قصد الکی دارن عجیبه

ادم می مونه چیکار کنه

اصلا دقیقه ۹۰ بهم میخوره اونی ک قصدش جدیه یا قصد الکی دارن عجیبه ادم می مونه چیکار کنه

میدونی اکثرا دور و اطراف یه چیزایی میپرونن حالا به غلط طرف هم باور میکنه 

ما خودمون دنبال دختریم برا برادرم باورت نمیشه چقد دیقه نودی بهم خورده بهانه هاشونم گاهی واقعا مسخرس

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
میدونی اکثرا دور و اطراف یه چیزایی میپرونن حالا به غلط طرف هم باور میکنه  ما خودمون دنبال دختر ...

گاهی میگم پسرا راحترن برای ازدواج تا ما... بابا خیلی مورد اطرافم هس اما دلیل بهم خوردنشو نمیدونم و اینه ازارم میده

گاهی میگم پسرا راحترن برای ازدواج تا ما... بابا خیلی مورد اطرافم هس اما دلیل بهم خوردنشو نمیدونم و ا ...

کلا ازدواج سخت شده خیلی

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷