2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 153 پست
مامان دو جیگر دقیقا درستش اینه باید زنو شوهر بدونن که اول باید همسرشون رو ارجحیت بدن بچه ها اینطوری بهتر تربیت میشن حتی تو دعوا باید طرف همسرتون رو بگیرید بچه ها باید بدونن شما واقعا یک روح در دو بدنید و تصمیماتون یکیه
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com
خاله خرسه برای من بارداریم مث یه رویا بود خیلی خوب و عالی گذشت ولی بعد از دنیااومدن بچه یه سال سختی زیاد کشیدم چون از مادرم دور بودم خیلی دست تنها بودم
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سه شنبه حس تصمیم گیری و دیدن اینکه همسرت هم مث خودت شوق داره نعمته دعا کنین منم زود بشم ٦ ماه قرص خوردم اینماه قطع کردم هورمونام بهم ریخته س؟
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.
سویل جان ما هم یه شب از شبای ماه رمضون بود شوهرم پیشنهادش رو داد. اول بند دلم پاره شد چون قرار بود تصمیم خیلی سختی بگیرم. یکی دوماه بعدش راضی شدم . ولی حدود ۱ونیم سال تو اقدام بودیم. تا اینکه سال پنجم ازدواجمون عشقم بدنیا اومد
سویل خداروشکر که بدون سختی بار اول اقدام باردار شدی خداروشکر سالمید واسه منم دعا کن سختیاش هس تصمیم که میگیریم باید پی خیلی چیزا رو به تن بمالیم
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.
بچه ها میدونید عاشق کدوم قسمتشم اینکه از عشق ما یکی متولد میشه اینکه هم منه هم شوهرم اینکه انگار دوتامون یکی شدیم برای همیشه خیلی حس خوبیه خیلی دوست دارم یه ورژن از خودمون بسازیم ولی پیشرفته ترش مثل ویروس که وقتی از خودش تکثیر میکنه یه ورژن خفن تر میشه
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com
مامان جیگر من دلم میخواست اقدام کنیم حس میکردم بازگو کنم زوده زشته ولی تا شوهرم گفت دنیا رو دادن بهم انگار
خاله خرسه منم.تنبلی تخمدان دارم الان 4 ماه تو اقدامیم هر وقتی بشه خدا رو شکر میکنم دیگه سعی کردم عجله نکنم
دقیقا سه شنبه تعجب می کنم بعضیا از شوهرشون مننفرن ولی سریع باردار میشن که کارشون به طلاق نکشه و یه بچه بی گناه رو سیاه بخت می کنن بچه باید تو اوج عشق بیاد به نظرم
خاله خرسه من متولد ۶۸هستم, منم سه سال ال دی خوردم ولی ماه اولی که قطع کردم باردار شدم, و سه ماه و سه روزم بود که فهمیدم حامله ام, اون روز من رو ابرا بودم که حتی جنسیتشم مشخص شده بود, چون من بدون قرص پریودام بسیار نامتظمه , تواین سه ماه هم یکبار خونریزی شدید داشتم که فکردم پریود شدم , بعدنا گفتم خوبه بچم نیفتاده!!!! همه چیو بسپارید به خدا
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
بچه ها توجه کردید چقدر بچه ها جالبن در عین حال که خودشونن ولی شبیه مادر پدر مامان بزرگ بابا بزرگ دای عمه خاله عمو هستن خیلی جالبه واقعا از هرکس یه چیزی گرفتن
وای سوییییل جدی؟؟؟؟؟ خداروسکر خوشبحالت تورو خدا دعا کن که من ماه دیگه تاپیک مثبت سدن بی بی بذارم درخواست دوستی میدم بت خیلی حس مثبتی داری عزیرم