2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 153 پست
عجیب نیست حنا جان مادر من تا مدتها با من شکل داشت چون بابام سر من خیلی اذیتش میکرد مامانم از اذیت کردن من کلی عذاب وجدان داشت چون کوچیک بودم ولی دیگه خواهر کوچیکم که به دنیا اومد بابام همون رفتارو با من کرد برا ی همین رابطه منو مامانم خوب شد
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یاسمین الان خوبه دیگه, خیلی طولانی که میشه بچه هم بیاد دیگه زن و شوهر خیلی از هم دور میشن ولی تاوقتی هنوز برای هم تازگی دارید و هنوز عاشقید اقدام کنید
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
حسودی چیه؟؟؟؟خودم بچه رو دعوا میکنم چیزی نیس ولی شوشو بهش میگه تو ....میکشمش
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
کجای کارید.ما الان نزدیک هفت ساله ازدواج کردیم هنوز نمیتونیم تصمیم بگیریم
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
بهار نمیترسی ی وقت خدایی نکرده اگرم خواستید نشه دیگه؟؟؟؟عمه ی من اینطور شد
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
دینا وقتی شرایطشو نداریم چاره ی دیگه ای مگه هست....من که خودم از لحاظ روحیم اصلا امادگی ندارم.نمیتونم بپذیرم.نمیدونم چیکار کنم
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
چرا بایدددددد بیاد اول و اخر....مگه نیاد چی میشه
چجور شرایطی مالی؟؟؟؟از نظر روحی که هر چی سن بالاتر بره بدتر بنظر من
ببینید مثلا بابام سر پوشک عوض کردن و شیر دادن به من مامانم رو دعوا میکرد و یا غر میزد که درست انجام نمیدی مامان منم یه زن مستقل و آزاد بود برای همین خیلی بهش فشار میومد از طرفی من که اومدم بابام یهو همه عشقش رو داد به من و کلا مامانم شد هووی من تا سالها مسکل داشتیم و بماند که چقدر ضربه خوردیم و اثارش هنوز هست بعد من 12 سالم بود خواهرم به دنیا اومد بابام یهو منو ول کرد و به خواهرم محبت میکرد من داغون شدم ولی چون سنم زیاد بود و عاشق خواهرم بودم کنار اومدم کم.کم چون منو مامانم تو یه جبهه بودیم همدیگه رو درک کردیم مامانم خیلی وقتا میگه پشیمونم که به خاطر بابات تو رو اذیت میکردم ولی دیگه دیره
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com