2777
2789
عنوان

هفته ۱۸ هستم دارم میترکم توروخدا بیایید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس دیگه چرا!

یادت نره از نی نی عکسو فیلم بگیری

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

از الان واقعا زوده. برسی ب هفته ۳۰ داغون میشی. الان ک نه قدی داره ن وزنی

سالم باشه دردم طبیعی باشه تحمل میکنم بخدا 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

اگه دردت زیاده به پزشکت بگو.شاید دارو زده بهت.دوفاستون و پروژسترون میدن.یا اگه حالت انقباض باشه ایزوپرین

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
مامانت درست میگه فقط تشنه ام میشی؟ چشمات سیاهی می‌ره یا جلوش حالت ستاره بارون میشه ؟ قند نداشته باشی ...

تشنه که نه فقط امروز خیلی ببخشید ادرار رفتم . ازمایش چکاپ دادم سه شنبه وقت دکترم هست 

کلا ادم استرسی هستم و بعد ۹ سال خدا بهم نینی داده هنوز باورم نشده اصلا نمیخام چیزیش بشه . دراز میکش ...

اصلا نگران نباش منم هفته ۱۸ به شدت درد داشتم . فعلا تا هفته ۲۷ رسوندم خودم و سوره الحاقه رو بنویس همیشه پیشت نگه دار برای حفظ جنین هستش منم هفته ۱۸ درد داشنم نوشتم

تو بارداری شاخ هم در بیاری میگن طبیعیه کمر درد داری صد در صد پسره برای دلدردتم چیزای باد دار نخور& ...

یعنی اوکی هست دردام اخه یهو گرفت و شبا بیشترم میشه

خب عزیزم چ کاریه این همه درد بکشی فردا ی سر برو دکترت یا ی زنگ بش بزن 

فردا سونو دارم سه شنبه وقت دکترمه نیست که دکترم