2777
2789

سلام برادرم عاشق دخترعمومه میخوان ازدواج کنن فقط یه مشکل این بین هست که دختر عموم قبلنا ده سال پیش تقریبا با شوهر من ک پسر عمومه یه تله پاتی داشتن در حد چت ویه زنگ زدن بهم منم از همون موقع میدونستم خود شوهرم اون موقع باهام در ارتباط بود میگفت بهم نمیخوام خراب شه بره با دیگران لاس بزنه فقط در حد چت و زنگ باهم حرف میزدن نمیدونم ایا الان اگر برادرم بره دختر عمومو بگیره با توجه ب این که تو یه ساختمونیمو باید باهم رفت و امد کنیم مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه اون صحبت های قدیمی دوباره بینشون برگرده نظرتون درباره این ازدواج چیه صورت بگیره یا نگیره کدوم ب نفع همست اون موقع ام دختر عموم پونزده سالش بود الان ۲۴ نمیدونم ب برادرم این موضوع رو گفتم از دختر عمومم پرسید اونم گفت بچه بودم فک کردم دوسم داره پس لابد منم دوسش دارم  ازم نظر میخواد چی بگم ب نظرتون شوهرمم اصلا نمیدونه این حرفارو ب برادرم گفتم مگر نه واویلا میکنه میگه تو از اعتماد من سو استفاده کردی من هر چی بوده راستشو بهت گفتم تو رفتی چی گفتی ب برادرت زشته

تا ۵۰ درصد احتمال میدم احساس و خاطرات گذشته شعله ور بشه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه بوده خب

گناهان خود را وکیلیم و برای اشتباه دیگران قاضی _!     راستش نمیگم همیشه آدم خوش شانسی بودم اما برای داشتن توبدون اغراق بودم و هنوزم هستم!تویی که شک ندارم •بودنت مثل چشمات قشنگه🫀♥️!•بودن  تو ذوق انگیزترین چیز توی زندگی منه!من با تو حتی روزمرگی هامم دوست دارم،با  تو میشه نشست و تا ساعت ها به ترک لای دیوار خندید میدونی قشنگ ترین جاش کجاست؟من با تو خودمو بیشتر دوس دارم.💜🦋خیلی بیشتر ((:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا اون بچگی کرده واقعا 

ماهم تو این سن سال اشتباهاتی داشتیم زندگیشو خراب نکنین

اون الان حتی شاید لحطه ای هم یاد اون قدیما نیفته و الان عاشق برادر شماست

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

نمیشه پیش بینی کرد ممکنه اصلا اون بخاطر شوهرت تن به این ازدواج میده ممکنه اصلا انفاقی خاصی بینشون نیوفته اما باتوجه به وضعیت الان جامعه و تاپیکای نی نی سایت میشه پیش بینی کرد قراره چی بشه تو دیگه هیچ وقت نمیتونی باخیال راحت شوخرتو بزاری حتی بازار بری اگه فکرت درگیرشون باشه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

راست میگه چرا گفتی به برادرت

عجب دیوونه ای هستی تو

به نظرم ازدواج کنن چن سال دیگا رابطه ی برادرت با شوهرت داغون میشه وهمیشه بهش شک داره و به چشم کسی نگاش میکنه که دنبال زنشه

اخه چرا به برادرت گفتی چقد جنست یه جوریه....

این چه کاری بوده کردی

مثلا خاستی اینو بگی که برادرت اونو نگیره؟؟؟؟

الان که میخادبگیره بعدا قهرو دعواهاتون دامن خودتو میگیره

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته
بابا اون بچگی کرده واقعا  ماهم تو این سن سال اشتباهاتی داشتیم زندگیشو خراب نکنین اون الان حتی ...

اگه بچه بوده الان چرا عید ها میریم مارو یه جوری نگاه میکنه انگار میخواد بخورتمون

عزیزم این موضوع بین خیلیا پیش میاد میدونی مال چند سال پیشه اون زمانم که شما زنش نبودی خیلی از مردا بنظرم یه مدت کوتاهی با یکی از اقوام و فامیلشون در حد چت و اینا ارتباط داشتن شما درست نیست برادرتونو محروم کنید از علاقش در ضمن دخترعموت دیگه متاهل میشه اخه چرا شوهرت باید بره تو فکرش؟

چیزی نمیشه نگران نباش . نهایتا میتونی خونه جدا بگیری

اتفاقا اسی اینجوری همین اول دل نگرانه و اینجوری تاپیک میزنه و رفته به برادره گفته شوهرم با فلانی چت کردن....

چقو کار زشتی کردی اسی

شوهرت بهت گفته یه راز نگهش میداشتی خاهرشوهر جان

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته