2821
2789
عنوان

بچه مثبت

1596 بازدید | 15 پست

قیافم شدیییدا شبیه بچه مثبتاست  الانم ک میدونین هیچکس تو دنیای امروز نمیاد از یه بچه مثبت استقبال کنه هرجام ک میرم پچ پچای پشتمو میشنوم ک میگن این بچه مثبته حالا تو بیا با هزار روش ب اینا ثابت کن ک نیستم دو ساعت دیگ .....😐

حالا نه که تلاش نکرده باشم از شر این قیافم خلاص بشما نشد

جام بودین چیکار میکردین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجا زندگی میکنید ک برای بچه مثبت بودن پشت سرتون پچ پچ میکنن یا تاپیک پر بازدید شوهرش بزرگتره پچ پچ میکنن من تا حالا یبارم ندیدم این چیزارو

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
تیپ خفن بزن همین

اصن هرکاری میکنم همینه فرقی نمیکنه چی بپوشم ولی انصافا قبول دارم ک یه بچه مثبت هرویم بپوشه باز همونه همه بیشتر رو چهره زوم میکنن تا لباس

کجا زندگی میکنید ک برای بچه مثبت بودن پشت سرتون پچ پچ میکنن یا تاپیک پر بازدید شوهرش بزرگتره پچ پچ م ...

نمیدونم شاید چون جای طرف نبودین متوجه نشدین ولی حتی اگ خودمو ب نشنبن بزنمم با همیشه همه جا اینجور آدما پیدا میشن ولی خدایی همه هم اینطوری نیستن

نمیدونم شاید چون جای طرف نبودین متوجه نشدین ولی حتی اگ خودمو ب نشنبن بزنمم با همیشه همه جا اینجور آد ...

چی میگن ینی خیلی زشته برگردی بگی وای طرف بچه مثبته بعد بچه مثبت بودن چیز بدی نیس اصلا

چی میگن ینی خیلی زشته برگردی بگی وای طرف بچه مثبته بعد بچه مثبت بودن چیز بدی نیس اصلا

من خودمم از فیسم بدم نمیاد ولی جدیدا مث اینکه هرکی گنگ تر باشه محبوب تره تا ۳.۴ سال پیش همچین حسی نداشتمولی خب اینکه بخاطر این قضیه همه جا باید تنها باشمم اذیتم میکنه

من خودمم از فیسم بدم نمیاد ولی جدیدا مث اینکه هرکی گنگ تر باشه محبوب تره تا ۳.۴ سال پیش همچین حسی ند ...

این چیزا یه دوره ای مده بعد از مد میوفته هرجور ک راحتی زندگی کن عزیزم

اصن به بقیه چه ربطی داره؟؟؟؟؟ اصن تو بچه مثبتی خیلی هم خوبه  به اون آدمای احمق چه ربطی داره؟؟ ...

نمدونم والا ولی در هرصورت بخاطرشون خیلی دارم اذیت میشمم