2777
2789

قبلا تاپیک زدم برام دعا کنید خیلی گرفتارم الان همون مشکلات باقیه نمی دونم خوشحال باشم که شوهرم از ی خطر بزرگ نجات پیدا کرد یا به خاطر بلایی که سرش اومده ناراحت باشم 

دیشب نپرسید چرا تو ی حادثه بینی ش شکست 

7 8 ساعت خونریزی داشته منم به دلیل اینکه مادرم اثاث کشی داره ی شهر دیگه هستم 

نگین چرا شوهرمو تنها گذاشتم چون مامانم خیلی بهم خوبی کرده و الانم دست تنها واقعا نمی تونست شوهرم مشکلی نداره 

توروخدا دعا کنید من واقعا دیگه تحمل مشکلات ندارم اینجا بغض کردم و نمی تونم گریه کنم واقعا تو شرایط خیلی سختی هستم حادثه دیشبم حالمو بدتر کرد

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد از بد بسیار است خداراشکر که حادثه بدتری پیش نیومده واسه شوهرت

خداروشکر ولی خدا می دونه فقط تو چه شرایطی هستم دارم از بغض می ترکم

خداروشکر ولی خدا می دونه فقط تو چه شرایطی هستم دارم از بغض می ترکم

بغضت بیشتر فکر کنم به خاطر دوری از شوهرته اگه میتونی زود کارتو پیش مادرتون تمام کنی و بری پیش هنسرت

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین
بغضت بیشتر فکر کنم به خاطر دوری از شوهرته اگه میتونی زود کارتو پیش مادرتون تمام کنی و بری پیش هنسرت

ببینم خدا چی می خواد 

نمی دونم چرا مشکلاتم تموم نمیشه 

حقیقتا به دلم افتاده بود ی اتفاقی میفته یس نذر شهید هادی کردم به نظرم اتفاق خیلی بدتری تو راه بوده این بیشتر می ترسونه منو 

فکر کن خیلی خون از دست داده 

رفته بود مسابقه من موافق نبودم ولی کی مرداگوش میدن

ببینم خدا چی می خواد  نمی دونم چرا مشکلاتم تموم نمیشه  حقیقتا به دلم افتاده بود ی اتفاقی ...

خداراشکر که به خیر گذشته و خدای ناکرده صدمه جدی ندیدن حتما صدقه بده ولی فکر بد هم به ذهنت نیار حس میکنم وسواس هم داری

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین
خداراشکر که به خیر گذشته و خدای ناکرده صدمه جدی ندیدن حتما صدقه بده ولی فکر بد هم به ذهنت نیار حس می ...

نه اصلا