2777
2789

چ رنگی هستی عزیزم برنز کن برنز خیلیییییی قشنگه

من این عشقی که توی سینه دارم میپرستم💞به دنیایی نمیدم لحظه ای که با تو هستم💋 گریزلی صاب نقل🐰❤️ درباره رژیم فستینگ سوالی داری از من بپرس🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکسیو اطراف خودم دیدم رنگ پوستش از من بهتر بوده چون مال من طبیعی نیست به زردی و سبزی و رنگ پریدگی میزنه 😔

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
چقدررررر منننن

یه دلیل داخلی داریم عزیزم رنگ پوست بعضیا روشنه بعضیا تیره 

این رنگ پریدگی و زرد و سبزی بخاطر مشکل داخلی مونه ولی نمی دونم چی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

منم خیلی باهاش مشکل دارم

نمیدونم انگار زرده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من صورتم زرده بدنم سفیده اخرشم نمیدونم چ رنگیم    

دقیقا منم رنگ کل بدنم خوبه پوست صورتم افتضاحه