2777
2789
عنوان

اگ مادرتون

219 بازدید | 13 پست

البته همیشه شادباشید

ولی اگ وقتی رفتین خونه مادرتون ،مادرتون تا از در واردشدین بگه من میخوام بخوابم صبح بیدار شدم بهش چی میگین با توجه ب اینکه خواهرمم نبود کلا تنها خانم تو خونه مامانم بود و با من بقیه مرد هستن

واکنشتون چیه منکه راستش ناراحت شدم

چون چنددفس گ میگ ،و چندبارم شب ک اینجا اومدم یعنی ساعت ۵و ۶ عصر بعدش گفت شبا نیاید ما زود میخوابیم،و من حتی صبحم اومدم باز خواب بود 

نمیدونم چیکار کنم ،من کسیو ندارم فقط مامانمه ابجیمم سرش گرمه رفیقو و کارشه

فقط اینجاس میام تصمیم گرفتم نیام چندبار ولی نشد دلم میگیره تنها تو خونه بچهامم حوصلشون سر میره

ولی پدرم برعکسه دخترمو میبره بیرون باهاشون شوخی میکنه

رابطه پدر مادرمم اصلا خوب نیست

چیکار کنم من😔دلم بدجور شکسته

حتی یبار چندسال پیش من خونه بابام نون پنیر خوردم،مامانم گفت مثل گاو خورده ریخته،منم با اشکام ک سرازیر بود گفتم من چندساله روم نمیشه در یخچالتونو وا کنم،الانم ی لقمه پنیر خوردم،بابام خیلی ناراحت شد فقط 

کلا چندبار باهام دعوا کرده مامانم حتی وقتی ک تازه زایمان کرده بودم

مادرم هیچ وقت همچین رفتاری نداره

اما مادر شوهرم اینطوریه و خوب مسلما ناراحت میشیم

منتهی چون پیره و دیابت داره درکش میکنم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که مشخصه مادرتون مشکل روحی داره عزیزم و به موقع درمان نشده وگرنه رفتارش طبیعی نیست 

میدونم،منم افسردگی داشتم خوب شدم بعد زایمان،وقتی میام اینجا خیلی حالم بد میشه 

عجب مامانی بنظرم هرچی میخوری باخودت ببر تو‌کیفت هم خودت هم بچت بقیه رفتاراشم اصلا توجه نکن انگار ن انگار داره چی‌میگه. نمیتونم‌بگم‌نرو‌‌ادم دلتنگ میشه 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
هرکی باشه ناراحت میشه خب باهاش بحرف ببین علت رفتارش چیه مامانا عاشق بچه هاشونن

کلا فکر داداشامه همش ب اونا نصیحت میکنه

ولی با ابجیمم خوب بود،مثلا ابجیم تا با شوهر سابقش دعواش میشد میگفت طلاق بگیر،یا میگفت من حاطرم الان ک یدونم بچه داره جدا شه،

ولی منو شوهرم تو نامزدی تو پارک زد،گفت طلاق نمیشه بگیری 

عجب مامانی بنظرم هرچی میخوری باخودت ببر تو‌کیفت هم خودت هم بچت بقیه رفتاراشم اصلا توجه نکن انگار ن ا ...

میام اینجا بقضم میگیره،چشام پر اشک میشه اما قائم میکنم

نمیدونم تنهایی قسمتمه انگار هیچکی رو ندارم دوستامم از اول بخاطر شوهرم گذاشتم کنار

ولی بخام مثلا تنها برم بیرون سریع میگ با شوهرت برو من الان۲۷سالمه دیگ از خودم بدم میاد بخاطر همچین مادری

میام اینجا بقضم میگیره،چشام پر اشک میشه اما قائم میکنم نمیدونم تنهایی قسمتمه انگار هیچکی رو ندارم د ...

اصلا بغض و گریه لازم نیس. فقط قبول کن شرایطتو. اینجوری ارومتری بنظرم رو‌شوهرت کار کن باز شوهر بیشتر از هرکی پشت ادم‌میمونه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
اصلا بغض و گریه لازم نیس. فقط قبول کن شرایطتو. اینجوری ارومتری بنظرم رو‌شوهرت کار کن باز شوهر ب ...

شوهرمم فهمیده گاهی وقتا تو دعوا سوع استفاده میکنه میک تو ک اونجا راحت نیستی برمیگردی