2777
2789
عنوان

کسی بوده نتونه درس بخونه چندسال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۴عقد کردم درسمو ول نکردم ۱۷عروس شدم بازم علاقم به درس بیشتر شد ۱۸حامله شدم با شکم گنده میرفتم دانشگاه ،روز زایمانم امتحان داشتم🤣الانم بچم ۴سالشه دارم برا وکالت میخونم هیچی نمیتونه روی علاقه م به درس تاثیر بزاره

وقتایی که امتحان مهمی داره چیکار میکنی؟ 

فردا امتحان دارم

می‌خوام گوشیو بردارن تا صبح بخونم .  باید تمرکز داشته باشم که هم شرایطش رو ندارم هم خیلی وقته این حسو دیگه تجربه نکردم (به خاطر دور بودن از جو درس)

منم نخوندم شرایط جوری بود نتونستم بخونم الان میخام برم ادامه بدم همسرم مخالفت میکنه

چرا اخه به نظرم تا وقتی سنت زیر 30 حتما باید بخونی چون بعدش سرت میره تو مشکلات

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 
فردا امتحان دارم می‌خوام گوشیو بردارن تا صبح بخونم .  باید تمرکز داشته باشم که هم شرایطش رو ند ...

بخون پس من مشکلم اینه سرد میشم یادم میره درس هم هست 

من ۱۴عقد کردم درسمو ول نکردم ۱۷عروس شدم بازم علاقم به درس بیشتر شد ۱۸حامله شدم با شکم گنده میرفتم دا ...

وای چقدر عالی  چطوری اخه تمرکزت رو درست کم نشده

دلیل سرد شدنت رو نمیدونی ؟  معمولا شروع می‌کنی به درس خوندن چند روز پیوسته میخونی بعد ول می‌کن ...

نمیدونم چرا اینطورم 3 روز بخونم روز 4 نمیخونم بعدشم میره تا یک ماه بعد که به خودم بیام 

نمیدونم چرا اینطورم 3 روز بخونم روز 4 نمیخونم بعدشم میره تا یک ماه بعد که به خودم بیام 

ایشالله موفق باشی

هر جور شده سعی کن از چیزایی ک ناامید و سردت میکنه دوری کن

یکم برو تو جو رقابت