2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین ختم سی هزار استغفار 🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 184 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط میدونی شرایط چله حدیث کسا رو اگه میدونی بهم بگو اونم چله چهل روزه برای حاجات

عزیزم امروز اول ذیقعده هست چله حدیث کسا بردار تا روز عید قربان خیلی عالیه انجام واجبات و ترک محرمات همراه این چله فراموش نشه قشنگم إن شاالله حاجتروابشی 💙

سلام عزیزم تعداد ذکرهای گفته شده ۱۷۹۷۷تا شدن ممنون از همه شما بخصوص شما خواهر عزیزم خیلی زحمت کشیدین ...

خداروهزاران مرتبه شكر 30 تا الان هم ميگم كه بشه نوزده هزار

يازده هزار مونده ان شاءالله به زودى اين مقدار هم دوستان بر ميدارن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خداروهزاران مرتبه شكر 30 تا الان هم ميگم كه بشه نوزده هزار يازده هزار مونده ان شاءالله به زودى اين ...

ممنون عزیزدلم بحق امام زمان و زیر این بارون برات دعا میکنم اون اتفاق زیبا تا آخر سال برات شکل بگیره که از ته دل بخندی و میدونم که میشه💙💙💙

ممنون عزیزدلم بحق امام زمان و زیر این بارون برات دعا میکنم اون اتفاق زیبا تا آخر سال برات شکل بگیره ...

ممنون گلم دعاهات خيلى به دلم ميشينه

@mamanfariborz  

@positiveenerji  

@پرتقالتامسونم  

@parasto_22  

@مامانپسرای

سلام عزيزان اگه براتون امكان داره در ختم سى هزار استغفار  

"استغفرالله ربى و اتوب اليه" دوستمون شركت كنيد 

الهى گره هاى استارتر عزيز و همه ى شما دوستان به لطف خدا و بركت  اين ذكر عظيم باز بشه. 

اگر ممكنه دوستانتون هم دعوت كنيد كه از اين سفره ى پر خير بهره ببرن. ده روز فرصت داره

@fati849

سلام عزيزم اگه براتون امكان داره در ختم سى هزار استغفار  

"استغفرالله ربى و اتوب اليه" دوستمون شركت كنيد 

الهى گره هاى استارتر عزيز و همه ى شما دوستان به لطف خدا و بركت  اين ذكر عظيم باز بشه. 

اگر ممكنه دوستانتون هم دعوت كنيد كه از اين سفره ى پر خير بهره ببرن. ده روز فرصت داره

@peivand     @aرامشdرون     @بانوپرواز     @قلمبهسلمبه   ...

سلام عزیزم 

حتما شرکت میکنم 

۵۰۰مرتبه سهمومن

الهی حاجت روابشین

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷