2777
2789

بچها دوشنبه تولدشه میخوام دانشگاه کادوشو بدم چی بگیرم خوبه یه چیز خاص ولی گرون نه دوست معمولی هستیم

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر رابطتون جدی نیست بنظرم چیزی نخر

نبابا اصن رابطه ای ندادیم منم تبریک گفتم بش نمیخواستم کادو بخرم ولی خودش گف

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)

کیف پول و جاکارتی و کمربند ست چرم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

کتاب خوبه به نظرتون🤔

نبابا اصن رابطه ای ندادیم منم تبریک گفتم بش نمیخواستم کادو بخرم ولی خودش گف

گفت واسم کادو بخر ؟

آخه ببین ما فرهنگ این رو نداریم هنوز 

اگر برات قضاوت هم ترمی هات مهمه یکم بیشتر فکر کن 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
گفت واسم کادو بخر ؟ آخه ببین ما فرهنگ این رو نداریم هنوز  اگر برات قضاوت هم ترمی هات مهمه یکم ...

آره:/  حالا موندم چیکار کنم نگیرم زشت نیس به نظرت

آره:/  حالا موندم چیکار کنم نگیرم زشت نیس به نظرت

من بودم به روی خودم نمیاوردم اصلا 

یا میتونی اینکارم بکنی 

من یه هم اتاقی داشتم به هر کسی که میخواست هدیه بده که ماندگار بشه مجموعه شعر حسین منزوی رو هدیه میداد شعر هاش برای نسل ما خیلی به دل میشینن

میتونی کتاب بدی 

میتونی از این وسیله ها هست الان اصلا اسمش یادم نمیاد که برای دم کردن چای هستن میدونی کدومارو میگم؟

اونم خیلی کیوته

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
من بودم به روی خودم نمیاوردم اصلا  یا میتونی اینکارم بکنی  من یه هم اتاقی داشتم به هر کس ...

خیلی ممنونم همین کارو میکنم😊💛

خیلی ممنونم همین کارو میکنم😊💛

کدوم کار یه گزینه جلوت گذاشتم😄

اینم بین خودمون اگر پسر خوبیه حتما بخر😉

کدوم کار یه گزینه جلوت گذاشتم😄 اینم بین خودمون اگر پسر خوبیه حتما بخر😉

😂😂اره پسر خوبیه ولی یکم رو داره