2777
2789

سلام باردارم به علت لکه بینی دکتر یهم شیاف رداده چطوری باید استفاده کنم از واژینال؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی مقعدی نگفته؟ پروژسترون رو اصولا مقعدی میگن

نه پرژسترون واژنه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دراز بکش تا جایی ک میشه با انگشت هدایتش کن داخل بعدم بلند نشو دوساعت  شبا موقع خواب بزار 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
مطمئنی مقعدی نگفته؟ پروژسترون رو اصولا مقعدی میگن

ن واژنه

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
هر دو حالت هست ولی اصولا تو بارداری میگن مقعدی گلم من استفاده کردم بارها

منم الان باردارم دارم استفاده میکنم دکترتاکید کرد واژن 

دیگه نمیدونم ...

هر دو حالت هست ولی اصولا تو بارداری میگن مقعدی گلم من استفاده کردم بارها

من قبلا التهاب روده داشتم نمیتونم مقعدی بزنم

منم الان باردارم دارم استفاده میکنم دکترتاکید کرد واژن  دیگه نمیدونم ...

عزیزم چطوری استفاده میکنی با اپلیکاتکر یا انگشت؟

من قبلا التهاب روده داشتم نمیتونم مقعدی بزنم

ببین از واژن هم سخته هم ممنکنه حساسیت پیدا کنی بهش.بعد یه هفته خارش پیدا میکنی و واژنتم انگار کیپ میشه خیلی بده واسه من پیش اومد دیگه شیاف داخل نمیرفت.مقعدی استفاده کن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️