2777
2789
عنوان

بک چیزی بگین تا منصرف بشم

143 بازدید | 16 پست

من با دوست پسر گاوم دو هفته کات کردم.دیگه از همه جا هم بلاکش کردم.بعد الان دیدم زنگ زده.ولی خب لیست سیاه بود رد تماس خورده

تو پیام های مسدودی هم نوشته سلام قلبگم🥺🥺

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐

چیه

همه اش وسوسه میشم پیامش بدم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
اون یکی دوست دخترش هم کات کرده الان دوباره اومده سراغ تو

نه نداره بی عرضه تر این حرف ها

چیه همه اش وسوسه میشم پیامش بدم

بلاک کردی دیگه اصلا اهمیت نده بهش اینجوری یاد میگیره هی میاد دوروز هست باز میره و ....تو مگه مسخرشی

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
خوب اگه اون گاوه بلا نصب شما هم جوابش بدی یا زنگش بزنی شما هم بلانص..................... ببخشید

شاید الان آدمی شده باشه

از کجا میدونی ، حالا جدا از اون چرا با یک بی عرضه دوست شدی 

می شناسمش

منظورم تو این مورد که بخاد کسی پیدا کنه اصلن در توانش نیسته

[QUOTE=291763293]شاید الان آدمی شده باشه[/QUOTهیچکی درست نمیشه گاواومده گاوم می‌ره بگوفردابیاخواستگاریم ببین چجوری خودش فرارمیکنه دنبال تفریح روزمره هس ک باشماساعتهاشوخوش بگذرونه به نفع اون ب ضررتو

Dunyada olumden baskasi yalan